Senin açığını @MEnes kaptır diyecem de basket maçı izliyormuş o daKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.
Senin açığını @MEnes kaptır diyecem de basket maçı izliyormuş o daKonusu geçmişken söylim tapatalka giremiyorum şifremi unuttum o yüzden benden fazla yorum beklemeyin bitince gelirim anca.
Duserse 0,50Anaa içimizde kripto bir no309 cu varsen öyle san. En az 1er reyting düşecek her kategoride
Çok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendim
No 309 a tutuldukÇok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendimOklava elinin altında dursun gecenin ilerleyen saatlerinde lazım olabilir
Kız başlayana kadar senle 4 sayfa yaptık Efe naptı No 309 u izledi.
@HarzeM ben bile kız olduğum halde burda ertuğrul izliyorum bunlar @Billy Kane @EFE UYSAL gidip kız dizisi izliceklerse ertuğrulcu olarak daha saymayalım bunları benceÇok enteresan bahaneler sundular ben de şüphelendimOklava elinin altında dursun gecenin ilerleyen saatlerinde lazım olabilir
Alakasi yok sinavima calistimKız başlayana kadar senle 4 sayfa yaptık Efe naptı No 309 u izledi.
Yok artik antimi oldun diziye
@HarzeM ben bile kız olduğum halde burda ertuğrul izliyorum bunlar @Billy Kane @EFE UYSAL gidip kız dizisi izliceklerse ertuğrulcu olarak daha saymayalım bunları bence
bundan böyle efeye konu açtırmaKız aa beni yanlış tanıtma kardeşlerime.Ben sadece ara ara bakıyodum.
İyice küser o zaman.bundan böyle efeye konu açtırma
Noldu la diziye angelina jolie mi gelmiş niye çatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?