eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlaraOha ilk reklam 20:05'de verildi.
eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlaraOha ilk reklam 20:05'de verildi.
Baktım No 309 dışında hepsi reklamdaydı.eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlara
geçen hafta sezon finali tekrarı vardı direk koysanıza yeni bölümüBaktım No 309 dışında hepsi reklamdaydı.
Yok be Noyan'ın öldüğü bölümü koymuşlardı sallama.geçen hafta sezon finali tekrarı vardı direk koysanıza yeni bölümü
BEN BAKMADIM SEN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ VAR DEMEMİŞMİYDİNYok be Noyan'ın öldüğü bölümü koymuşlardı sallama.
Ne bağırıyon.BEN BAKMADIM SEN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ VAR DEMEMİŞMİYDİN
noyanda yalan oldu zatenNe bağırıyon.Normalde öyle olurdu ama son kez Noyan'ı seyrettirelim demişler zaar.
o kılıksızı pek gözüm tutmadı vllaSimon var artık. 😎
Düşmanımız zaten ne bekliyon.o kılıksızı pek gözüm tutmadı vlla
sempati duymam gerekiyorDüşmanımız zaten ne bekliyon.
Sen oy kullansana büyük finale burada sürteceğineAFŞİN BEY RETURN !?
He o anlamda.sempati duymam gerekiyor
titus kadar bile görünmüyor bu pek ciddiye alamadım şuan vllaHe o anlamda.Noyan gibi karizması yok ona bende takıldım.
Öyle düşündürüp şaşırtabilirler.titus kadar bile görünmüyor bu pek ciddiye alamadım şuan vlla
Çok kalitesiz bir finalSen oy kullansana büyük finale burada sürteceğine
şu dev dedikleri adam dikkatimi çekti ama kimin tarafında olucak acabaÖyle düşündürüp şaşırtabilirler.
olsun sen oyunu yolla özelden şuan 1 saat kaldıÇok kalitesiz bir final
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?