eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlaraOha ilk reklam 20:05'de verildi.![]()
eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlaraOha ilk reklam 20:05'de verildi.![]()
Baktım No 309 dışında hepsi reklamdaydı.eskiden yeni sezonlarda dizilerde özet olmazdı yeni adetler türüyor birde reklam veriyorlar no 3 bilmem kaça bir geçilsinler yarın sorarım ben onlara![]()
geçen hafta sezon finali tekrarı vardı direk koysanıza yeni bölümüBaktım No 309 dışında hepsi reklamdaydı.![]()
Yok be Noyan'ın öldüğü bölümü koymuşlardı sallama.geçen hafta sezon finali tekrarı vardı direk koysanıza yeni bölümü![]()
BEN BAKMADIM SEN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ VAR DEMEMİŞMİYDİNYok be Noyan'ın öldüğü bölümü koymuşlardı sallama.![]()
Ne bağırıyon.BEN BAKMADIM SEN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ VAR DEMEMİŞMİYDİN![]()
noyanda yalan oldu zatenNe bağırıyon.Normalde öyle olurdu ama son kez Noyan'ı seyrettirelim demişler zaar.
![]()
o kılıksızı pek gözüm tutmadı vllaSimon var artık. 😎
Düşmanımız zaten ne bekliyon.o kılıksızı pek gözüm tutmadı vlla![]()
sempati duymam gerekiyorDüşmanımız zaten ne bekliyon.![]()
Sen oy kullansana büyük finale burada sürteceğineAFŞİN BEY RETURN !?
He o anlamda.sempati duymam gerekiyor![]()
![]()
![]()
titus kadar bile görünmüyor bu pek ciddiye alamadım şuan vllaHe o anlamda.Noyan gibi karizması yok ona bende takıldım.
![]()
Öyle düşündürüp şaşırtabilirler.titus kadar bile görünmüyor bu pek ciddiye alamadım şuan vlla![]()
Çok kalitesiz bir finalSen oy kullansana büyük finale burada sürteceğine![]()
![]()
![]()
şu dev dedikleri adam dikkatimi çekti ama kimin tarafında olucak acabaÖyle düşündürüp şaşırtabilirler.![]()
olsun sen oyunu yolla özelden şuan 1 saat kaldıÇok kalitesiz bir final![]()