seniin bu senary yenimi ? nurbanu diye eski bir senaryon vardı harikaydıbu video da @Billy Kane melununa gelsin engin altana o ka rol vermişim beğenmiyor bir de totoş.ss @Almila @sokak sanati
seniin bu senary yenimi ? nurbanu diye eski bir senaryon vardı harikaydıbu video da @Billy Kane melununa gelsin engin altana o ka rol vermişim beğenmiyor bir de totoş.ss @Almila @sokak sanati
seniin bu senary yenimi ? nurbanu diye eski bir senaryon vardı harikaydı![]()
Konu bugun bende. 😎
Ben bu konuyu sana birakir miyim.Bende açmak istiyordum ama neyse hsftaya artık.![]()
Ben bu konuyu sana birakir miyim.![]()
Yoo anticilere actirmayiz uzak durun bizden.Neyse kışkırtma. Hırs yapasim yok suan dua et.Hem iyi niyetimle açacaktim.
![]()
Yoo anticilere actirmayiz uzak durun bizden.![]()
O zaman kvp konusunu acabilirsin.Yakınlaşmak amacı ile tamamen barış ortamı olsun diye.![]()
O zaman kvp konusunu acabilirsin.![]()
Kizdirma amacli yap. Entrika lazim valla ciddiyim.Onlarla barış şeyi olsun istemiyorum.![]()
Kizdirma amacli yap. Entrika lazim valla ciddiyim.![]()
Artik eskisi gibi degiller dene derim.Geçen yıl denedim çok hızlı millet.Yetişemiyorum oraya.
![]()
Artik eskisi gibi degiller dene derim.![]()
Dirilis tabiiki de entrikali dizi degil daha once izlemedigin aksiyonlar mevcut bizde o yuzden my izlemis birisi bunu izleyemez.Sende eskisi gibi değilsin. Dirilişte o kadar entrikalı değil ama nasıl değiştin böyle anlamak güç.Yoksa gizliden gizliye Kösem falan mı izliyorsun.
![]()
Dirilis tabiiki de entrikali dizi degil daha once izlemedigin aksiyonlar mevcut bizde o yuzden my izlemis birisi bunu izleyemez.![]()
değiştin derken onu açarsan cevap veririm.Dediğime cevap bu olmamalıydı.![]()
değiştin derken onu açarsan cevap veririm.![]()
@sokak sanati konuyu mu acacsn![]()