Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

sefere tek başına kızı gönderecek halimiz yok eşlik ederim @Çiğdem- e :) şimdi tarlada dağda bayırda tek başına gidecek oralar tekin değildir korumaya ve sevgiye ihtiyacı var kızın :))
başrol ekin koç-anastasia ve hülya :))) halit ergenç gibi 6 dizide başrol oynamış 6sı da 10+ reyting ortalamalı biri değil :) nebahat çehre gibi aşk ı memnudan biri de yok:)) zaten ilk bölümdeki gibi tüm karakterleri göstereceklerse her bölüm total maximum 7 olur bu sistemde

kız @Çiğdem- araplar neden diriliş izlemediklerini anlatıyorlar twitterda en önemli nedeni engin altanın kötü aktör olmasıymış ne diyorsun bu işe ortadoğu üzerine sefere çıkarsın herhalde hepsini öldürmeye:A @destere @Harunnn60 @Almila
aaaaaaaa beni @destere den kim koruyacak peki :F:F:F

ne kötülüğümü gördün ? :) sana prensesler gibi bakarım sarılırım korurum severim falan kötü gözlede bakmam hep iyi gözle bakarım orana burana :)))

oklava gelmeden ben çıkayım biraz dışarda hava alayım :)
hahah ayy bende video falan paylastın ama beyaz sayfada kaldı sanıyorum açılsın diye bekliyorum ancadan beridir bencede gitt 9oklavayı kafana yemeden :F

hahah ayy bende video falan paylastın ama beyaz sayfada kaldı sanıyorum açılsın diye bekliyorum ancadan beridir bencede gitt 9oklavayı kafana yemeden :F
:))))))))

ayy ne kadar zeki bir kıza gönül vermişim böyle :)))
bu mesajla beni hayattan soğuttun ?:) orda video ne gezer? sen sabaha kadar bekleki video açılsın :))))

@sürgünüm giresunlu kızların hepsi bu kadar zekiyse umarım kendine evlenmek için giresundan 100 bin kilometre uzakta bir kız bulmuşsundur :))))

ben bundan sonra filipinlere yelken açıyorum orda kendime birini bulacağım :))

:))))))))

ayy ne kadar zeki bir kıza gönül vermişim böyle :)))
bu mesajla beni hayattan soğuttun ?:) orda video ne gezer? sen sabaha kadar bekleki video açılsın :))))

@sürgünüm giresunlu kızların hepsi bu kadar zekiyse umarım kendine evlenmek için giresundan 100 bin kilometre uzakta bir kız bulmuşsundur :))))

ben bundan sonra filipinlere yelken açıyorum orda kendime birini bulacağım :))
aaa forum yvas olunca sayfalar yavas yavas yükleniyor bazen video açılmadan beyaz sayfada kalıyor bende öyle sandım :F:F:F

bu sözlerini unutmam yarın öbürgün yine peşimde dolaırken sorarım ben sana:F

aaa forum yvas olunca sayfalar yavas yavas yükleniyor bazen video açılmadan beyaz sayfada kalıyor bende öyle sandım :F:F:F

bu sözlerini unutmam yarın öbürgün yine peşimde dolaırken sorarım ben sana:F
bendede aynısı oluyor ama ben kendime şaplak attım niye bu kadar safım diye :)) sen bari benim durumuma düşmeyeydin iki gönül bir olurda ikiside saf olmamalı benim zeki bir kız bulmam lazım :))

@xemrexxx tosbağasına bakma sana salak diyenin dili kopsun gözleri şaşı olsun şeyi kuruyup düşsün :))

bendede aynısı oluyor ama ben kendime şaplak attım niye bu kadar safım diye :)) sen bari benim durumuma düşmeyeydin iki gönül bir olurda ikiside saf olmamalı benim zeki bir kız bulmam lazım :))

@xemrexxx tosbağasına bakma sana salak diyenin dili kopsun gözleri şaşı olsun şeyi kuruyup düşsün :))
totoş beroşun ölüsünün üsüne yemin et salak demedim diye :A @Çiğdem- :A