Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Dizinin dombirayla çalınan müziği bayağı iyi

Sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun.

Şimdi birileri #Diriliş imize de direnecekler ama yapacak bişey yok
)))))))))

biraz daha iyi örnekler verseydin panpa insanların idine hitap ederek izlenen spartacus yerine (edit: bu diziyi ben de beğenmedim)

Dizinin şarkılarına bayıldım. Çok güzel olmuş.

Töre bilmeyen adamdan Sultan olmaz,Bey de olmaz adam da olmaz.Bizim de adam olmayanla işimiz olmaz .Ne güzel demiş Şah

Padişahlığın aslı ve esası İslamiyettir.Bizim yolumuz Allah yoludur ve maksadımız Allahın dinini yaymaktır. Osman Gazi

Ateş vardır hamuru yakar kül eder
Ateş vardır ekmeği pişirir aş eder

Son düzenleme:
Tarihimizi haremden ibaret sayanlara cevaben çok güzel bir çalışma #Diriliş

Haydan gelip HUYA gideriz

Öncelikle Engin Altan beni iyi anlamda şaşırttı.Oyunculuklar müthişti.Müzikler gerçekten çok güzeldi.Bölüm sonu gerçekten çok heyecanlıydı.Ben bu diziyi izlerim ya.Konuşmalar da gayet güzeldi ama bazı konuşmalar sıktı.

8/10

Son düzenleme:
Nihayet ecdada yaraşır bir eser teşekkürler Trt

bölüm bitti genel yoruma geçelim:

fatihten daha iyi bir ilk bölüm yapmışlar en azından senaryo o ka saçmalamamış
dizinin en büyük eksiği hüloğizm akımının eseri olması senaryoda direkt anlaşılıyor zati
)) bu tarz diziler tutmuyor artık. trt vatandaşın vergisini boşa harcamasın artık
dizi osmanlı kıyamla çok benziyor senaryo bakımından orada da melek gibi bir padişahımız varidi burada da ertuğrul gazi suçsuz osmanlı kıyamdaki gibi etrafındakiler hep entrika hem kötülük yapıyor basit olmuş bu kısım
aksiyon sahneleri iyiydi ama klaisk şekilde orada da bir sürü kılıca kan bulaşmadı o ka adam ölmesine rağmen sadece sonalrına doğru gördük
kurtlar vadisi pusu ya da şefkat tepe yi seven bu diziyi de sever izler aynı senaryo mantığında dizi

ilk bölüme point: 5

Dizi beğenildi forumda bakalım yarın reytingleri nasıl olacak çok merak ediyorum.

2. Bölüm Fragmanı diyor ki :Ecdadınızı hatırlamaya hazır olun

Fragman da ertigrulun ve halime kizin ölmediği ortaya çıktı)) klasik fragmana ozenilmeme durumu . açıkçası bu kadar aşk yoğunluğu beni de rahatsız etti. Set super hazirlanilmis hic tiyatro sahnesi gibi gözükmüyordu dövüş sahneleri başarılıydı Hollywood ayarindaydi. Senaryoda çatışmalar bence sağlam kurulmamış biraz eski türk filmi ayarında kötülerle savaş duruyor. Ertuğrul savasacaksa daha ulvi değerler üzerinden savasmaliydi. Senaryo daha iyi olabilirdi
Ama bir dizi kendini ikinci bölümde belli eder. İkici bölümü işlemeden net konuşmak olmaz