Öyle demeyin yav. Sevdiğim karakterdir. Very sympatic person.[emoji3] Aşk adamı karismayin adama.[emoji8] Aşktan boyle biraz saflığı üstünde [emoji1]El Aziz çok salak.
Bende seviyom kendisini öyle deemem normalde kardeşide aşık oldu Ertuğrula.Öyle demeyin yav. Sevdiğim karakterdir. Very sympatic person.[emoji3] Aşk adamı karismayin adama.[emoji8] Aşktan boyle biraz saflığı üstünde [emoji1]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum hiç kullanmadım.Bu tapatalk programını ilk kez kullanıyorum.niye telinin markasını gosteriyor. Simdi salata tabağı gibi telefon kullandığım belli olacak : D : D
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
niye lo
Laf attık ya baklavalı falan kilolu burnu uzun.niye lo
kimeLaf attık ya baklavalı falan kilolu burnu uzun.
ay neyse @Çiğdem- senin diziye müdahele etmeye devam ediyorÇiko ya dedik ya kafasız melunnncum.
Zaten bu çok önceden çıktı şimdi haberi yapılıyor.ay neyse @Çiğdem- senin diziye müdahele etmeye devam ediyor
http://televizyongazetesi.com/zeynep-aydemir-trtnin-dizisiyle-yollarini-ayirdi_6_106745#.VZwnyvntmkp
aa haberim yok yakları yapıyorÇiko ya dedik ya kafasız melunnncum.
oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu anaa haberim yok yakları yapıyor
Vurmuş belli kafa gitmiş dominosa.oruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an
durr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarakoruç başıma vurmuştur hatırlamıyorum şu an
çocuğu koruyorduk orada sonra eve kapatıp mıncıklarsın falandurr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarak
Evet seni tahta bacaklı diye tanıdı.durr hatırlatayım ben yeni üye olan bir oğlanı şıkıstırmıssınız beni anlatıyordunuz tabi sallayarak
ahan da 1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?