Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Zaten myde en sıkıcı sahneler savaş sahneleriydi lo

Savaş sahneleri çıktığında kardesimle konusuyordum yani bu yönde işleyerek gönlümü kazanmislardi
ee zevk meselesi tabi. yani bak enrikaya bir şey demiyorum.kadının olduğu yerde entrika vardır zaten. dünyanın en güçlü devletinin sarayında da her şey güllük gülistanlık değildi elbet.özellikle harem kadınları birbiriyle yarış halindeydi ama o dekolteler ne ya
birde sanırım bir sahnede pargalı ve hürrem öpüşmüş öyle bir şey hatırlıyorum emin değilim.olduysa eğer çok ayıp değil mi bu.hani normal bir kadına bile eşini aldatma itham edilmez ki böyle ünlü ve islam halifesinn eşi bir kadına tamamen uydurma, reyting amaçlı böyle bir sahne çektirmek çok ayıp. birde koskoca osmanlı imparatorluğu ama islami ögeler sıfıra yakındı. neyse yine görüş farklılığı tabi

Çokda iyi rol yapıyor sevgilisi ben çok seviyorum kendisini hani izleyecektin bölümleri.
5 te miyim neyim 😱

Bu gidisle zor bitiririm ben ama izlemeye çalışıyorum

En olmadi sezon finalini izlerim zaten önceki bolumlerde nolcak onlari biliyorum

Ben kızı güzel bulmuyorum

Töbe de lo pargaliyla Hürrem öpüşmediler hep düşmanlardi 😱

Ama fanlar hep öyle seyler olmasini istediler bende istedim

Çokta güzel Meryem hiç güzel değil.
Aa neresi güzel lo kara kuru bir şey

Bi de bensu soralin estetik geçirmiş hali gibi

Bi tek benmi gıcık oluyorum ya basroldeki kıza

Meryem çok güzel kadın bence[emoji7]
Bu diziye de onun gibi biri lazim
😉 😉 Yoksa bu kızın sonraki dizisini izlemem ben

İzleme herkes beğeniyr sen beğenme Meryemden daha güzel.

Giyindiği kıyafet saç stilini beğenmemişsin belli ki çokda yakışıyor olaiblir benziyoralr.
Evet olabilir giyim tarzını değiştirmeliler ama baya onceyi anlattığı için saray kostümleri beklememeliyim dimi

Sen foruma yeni mi üye oldun

Dirilis dışında izlediğin diziler neler

Adın ne

Sende Ertuğrulun babasına gıcık oluyormuydun
evet yeni üyeyim. diriliş dışında pek türk dizisi izlemiyordum kiralık aşka kadar. (biraz yedi güzel adama baktım 15ten sonra bıraktım biraz filintaya baktım ama yok sıktı. ) ben aşk dizilerine burun kıvıran bir tiptim ama kiralık aşkı çok beğendim. çnkü ergenvari bir senaryosu yok.komediside bol,güldürüyor. onu izliyorum yani. yabancılardan da ara ara originals izliyorum. 4 sezon falan wampir günlüklerine bakmıştım artık bakmıyorum. şimdi the 100'e başladım sıkıldıkça bakıyorum. mr.robot diye bir dizi başladı herhalde onun fanı olurum ilk bölüm şahaneydi. sherlocku çok seviyordum yeni seonu gelmek bilmedi. öyle işte