En az gelecek 10 karakter var 10 kişi gelecek çoğu ünlü olacaktır.getirmeleri lazım bence özellikle titus yerine yeni düşman ünlü bir oyuncudan oluşmalı bence 🙂🙂🙂
En az gelecek 10 karakter var 10 kişi gelecek çoğu ünlü olacaktır.getirmeleri lazım bence özellikle titus yerine yeni düşman ünlü bir oyuncudan oluşmalı bence 🙂🙂🙂
Hande senaryo gereği çıktı, yani kendi ayrılmadı en az 10 yeni oyuncu gelecek.vay bea çok güzel bir forum buldum.benim gibi dirilişçilerde çok hemde diziden anlayan bir kesim var burada.gari çokça yorum atarım ben buraya. dirilişi bol bol över bol bol yererim.mesela handenin diziden çıkmasıyla başlayayım. bu senaryo gereği değildi heralde.ne oldu?parada mı anlaşamadılar?aykız güzel bir karakter.diziden çıkmamalı.velev hande gitsede yeni bir oyuncuya devredilmeli bence.
Şahabettin başka dizide oynayacağı için öldü, aykız geri gelebilir başka bir kişi Ömerin ölümü beni çok üzmüştü.ya nasıl çıkar?mantıksız.sen bir karakteri o kadar işle içini doldur,birde turgutla evlendir sonrada aa çıktı.dirilişin en eleştirdiğim 3 yanı var biride bu. (1-süresi çok uzun.tamam türk dizilerinin genel sorunu ama sen yapma bari.en azından 90 dk sınırında kal 2-figüran sayısı az 3-zamansız ve yersiz karakter ölümleri oluyor ) şimdi nolacak.turgutun eşi ölü olacaktır heralde.valla böyle bir senaryo yaptıklarına göre bolca karakter girecek olmalı. inş yeni karakterlerle ömerin,aykızın,şahabettinin yerini doldurabilirler.
Bende yanlış buldum ama tarih dizisinde oluyor böyle şeyler, normal karşılamak lazım zaten 2. sezon moğollar işlenecek çok daha iyi sezon olacak.şahabettin başka dizide oynayacağı için öldüde o da saçma yani. başka dizi için karakter kurban edilir mi ya.senin önceliğin diriliş olmalı.yunus emreyi oynayacak başka adam mı yoktuda hoppadanak adamı öldürüp yamalı bohçaya çevirdiniz senaryoyu.çok eğreti durdu ölümü.belliydi apar topar karar verildiği.neyse 1.sezonu çıraklık sezonu olarak görüyorum.ikinci sezondan ümidim büyük.bazı eksikleri var,tamamlanması gereken.onlar tamamlanırsa dünya standartlarında ilk türk dizisi olması içten bile değil.bakalım klasik türk dizi sektörüne mi tabi olacaklar yoksa kendilerini geliştirecekler mi?göreceğiz.
Kesinlikle ünlü oyuncular katılacaktır diziye reytingin artması için.hadi bakalım inş. mehmet bozdağın kalemi güçlü.senaryonun sıkıcı zamanlarıda oldu ama bazı sahneler vardıki ulan nerden bulmuş bu sözleri dedim. sadece tarih değil yani edebiyat bilgisi de maşaAllah.
Ama işi bu sezon garantiye alıcaklarını düşünüyorum ünlü oyuncularla, reytingide çok iyi.mesela alaattin keykubat için murat yıldırımı çok isterdim ama oda başka diziye başlıyor bu sezonünlü oyuncu katmaları güzel tabikide esas iş senaryoda bitiyor.birde hep aynı yüzlerde sıkıyor.diriliş bu açıdan eski ve yenileri harmanladı.yeni yeteneklere fırsat tanıdı(halime sultan,el aziz,leyla,ümmülhayr bunlar yeni simalardı ama gayet güzel oynadılar.)
İzledin mi aga bölümleri.Diriliş güzel dizide bazen çok sıkıcı oluyor.Senaryonun
toparlanması lazim :l
Geçmedi böyle bir isim aga bölümleri izledin mi.Dizide Muhiddin Arabinin yanındaki kişinin adı Sadreddin Konevi mi? Ya da dizide böyle bir isim geçti mi? @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Çiğdem- @beyazsoy @vadikızı
Ertuğrulun bıçaklanmasından önceki bölümü izledim.Geçmedi böyle bir isim aga bölümleri izledin mi.![]()
Adını hiç söylemedi derviş diyordu diye hatırlıyorum, birde dizinin günü değişmeyecekmiş kesin bilgi.Ertuğrulun bıçaklanmasından önceki bölümü izledim.
Peki şeyhin yanındaki adamın adını biliyor musun?
Eyvallah aga çok teşekkür ettim.Adını hiç söylemedi derviş diyordu diye hatırlıyorum, birde dizinin günü değişmeyecekmiş kesin bilgi.