Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

vallla bilmem bana öyle geldi sanırım bölüm yorumlarında yorum bile
yazmadın karadayıda kara para aşktada
kara para aşka ben neler neler söyledim tahmin bile edemezsin ama hemen silip bana uyarı veriyorlar tüm uyalarımı onlar yüzünden aldım ne yazıyorsam silip uyarı geliyor

Ben açtım 70 ülkede yayınllanacakmış yeni sezon Filintaya nolacak o zman.

Tm, tm.
eğer kösem çarşamba olucaksa ertuğrulun salıya geçmesi doğrudur cnm 2 tarihi diziyi aynı güne koyamazlar

filintaya birşey olmaz zaten 2 ortalama reyting yetiyor o 2 ortalamayı filinta her allahın günü alır cnm çarşamba günüde alır filinta için birşey değişmiyor bence 🙂🙂🙂

Ama tutmuş bir dizinin gününü değiştirmek doğru değil, 10 reyting alan dizi ama salı daha iyi reyting alır, 70 ülkede yayınlanacak.

Ama tutmuş bir dizinin gününü değiştirmek doğru değil, 10 reyting alan dizi ama salı daha iyi reyting alır, 70 ülkede yayınlanacak.
evet ama salı günü artık boş bir gün kaderimin yazıldığı günle aşk yeniden daha ilk sezondan çuvalladılar bu sezon dahada kötü gidiceklerdir ertuğrul ab gurubunda çok rahat 10 reyting alır totelde bile lider olabilir cnm ama atv eşkiya dünyaya hükümdar olmazı salıya koyarsa işte ozaman ortalık karışır bence

Aynen, birde Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak TRT1 ondan gün değişikliği olabilir.
Sen yine deli olursun babana.

aşk yeniden çuvalladımı yapma allah aşkına dizi zirvede bitirdi sezonu ya

Aynen, birde Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak TRT1 ondan gün değişikliği olabilir.
Sen yine deli olursun babana.
aşk yeniden çuvalladımı yapma allah aşkına dizi zirvede bitirdi sezonu ya
aşk yeniden paramparça kaderimin yazıldığı gün daha ilk sezondan battılar küçük ağa kadar bile dayanamadılar normalde 12 reyting alan dizi 2.sezon 7 ye düşerdi ama aşk yenidenle paramparça daha ilks ezondan 7 ortalamaya düştüler seneye 4 ortalama kalırlar ve kesinlikle iki dizide biter çünkü küçük ağa kadar bile dayanamadılar

@EFE UYSAL 1 yıl sonra trt kanalında olmucakmı ya bu sezon tvbu vericekmiş babam söylenip duruyordu ondan bliyorum bu sezondan sonra trt alıcak galiba bus ezon tvbudaymıs

Hayır 3 sene yayınlayacak TRT1 uefa bütün maçları perşmbe trt1de olacak şifresiz şampiyonlar ligi maçları 1 maç şifreli 1 maç şifresiz.

tmm çiğdem sen haklısın cnm

sus kız sen

hayırrr be ne atıp tutucam muhteşem yüzyıl izliyorsun demiş bana bende yok öyle birşey diyorum
ayo lakıl var mantık var sen o ka güzerl kadının olduğu diziyii izlermisin