Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Aynen öyle, Kurdoğlu ölünce zaten yeni hain gelir, bakalım hangi oyuncu canlandırır merak ediyorum, 2. sezon daha farklı hatırlayamadım ama başka bir devletle savaşlar anlatılacak.

Aynen öyle, Kurdoğlu ölünce zaten yeni hain gelir, bakalım hangi oyuncu canlandırır merak ediyorum, 2. sezon daha farklı hatırlayamadım ama başka bir devletle savaşlar anlatılacak.
titus ölemden yeni düşman bence gelmesin cnm titusa ağırlık versinler ayrıca ertuğrulla savaşabiliyorda 🙂🙂🙂

titus ölemden yeni düşman bence gelmesin cnm titusa ağırlık versinler ayrıca ertuğrulla savaşabiliyorda 🙂🙂🙂
Bilmiyom belli olmaz dediğin gibi olabilir, fragmanda kaleyi yıkacağız diyorlar merakla bekliyoruz, Halime Hatun'u canlandıran Esra'da çok iyi rol yapıyor çok güzel kız, gelecekte çok iyi yerlere gelecektir.

@cookies kanka hiç yorumlarda yoksun.

Titus bu sezon sonu yada gelecek sezon sonu çıkacak. Ertuğrul selcukluya yardim için mogollarla saçacak moğol düşman bir sezon devam edecek sonraki sezon bizanstan bir dusman gelecek

Titus bu sezon sonu yada gelecek sezon sonu çıkacak. Ertuğrul selcukluya yardim için mogollarla saçacak moğol düşman bir sezon devam edecek sonraki sezon bizanstan bir dusman gelecek
Baya iyi hatırlamışsın sen, ben hatırlayamamıştım, inşallah Titus gitmez çok iyi rol yapıyor, aga sence İsadora öldü mü?

Baya iyi hatırlamışsın sen, ben hatırlayamamıştım, inşallah Titus gitmez çok iyi rol yapıyor, aga sence İsadora öldü mü?
Titus normalde gitmesi lazim. Tapınak şövalyeleri etkinliği azalıyor tarihte zaten. Normalde tapınak şövalyeleri tüm bilgileri haşhaşilerden alıyor bu bilgiyi onların devamı diyebiliriz sonra avrupaya taşıyıp avrupa devletlerin başına is açınca orda yasaklanıyor ve tarihten siliniyor( mason localarni oluşturuyorlar masonlardan bu bilgi bizim cemaate geçiyor avrupa da bir çok örgütte geçiyor opus dei gibi)

Ertuğrul suriyeden geri gelmesi lazım zaten anadoluaya malum süleyman şah suriyeden turkiyeye geçerken nehire kapılıp ölüyor (kesin değil bu bilgi ama öyle kabul ediliyor. Suna operasyonla türbesi Türkiye sınırına getiriliyor) süleyman şahin ölmesiyle yafa paralel titusun bölgesinden mecbur çekilecek ertuğrul ve Moğollar selcukluklunun yıkılma döneminde anadolu ya akin yapıyor. Bu akınlar döneminde ertuğrul selcukluga yardim edince sultanın gözüne giriyor erzurum sonrası ankara oradan da söğüt civarına yerleşip bizansla savaşacak

Moğol düşmanin kıyafeti gelenekleri daha güzel bence onlardan daha iyi düşman çıkar iyi bir oyuncu ile diziye bayağı heyecan gelir.

İsadora teknik olarak ölmeyip halime ertuğrul arasına girmesi gerekiyor)))

Aynen diğer sezon çok daha iyi olacak, o zaman Titus yakında ölecek, ben sezon finalinde Süleyman Şah'ın öleceğini düşünüyorum ama belli olmaz, İsadorada ölmedi.

Aynen diğer sezon çok daha iyi olacak, o zaman Titus yakında ölecek, ben sezon finalinde Süleyman Şah'ın öleceğini düşünüyorum ama belli olmaz, İsadorada ölmedi.
3 sezon planlamışlardı normalde biraz daha titususu tutup sezon ortası süleyman şah ile birlikte gidebilir. Ama moğol düşman

Aynen öyle de olabilir, neler olacağını zaman gösterecek,Gündoğdu nasıl ölüyor?
ölmüyor Ertuğrul ile fikir anlaşmamazligina düşüyor. Suriye'de gelip Erzuruma yerleşiyor lar. Gündoğdu buralar verimsiz orta Asya dönelim diyor Ertuğrul Anadolu'nun içenlerin gidelim diyor. Ertuğrul annasini ve ufak kardeşini alıp Anadolu içlerine gidiyor abisi ortaasyaya dönüyor

Bilmiyodum teşekkürler, verdiğin bilgi için.

Son 3-4 Bölüm müthis gecti! Sezon finaline kadar daha güzel Bölümler gelecek gibi! 24. Bölüm de aksiyon tavan yapacak

Survivor yüzünden izliyemiyordum son 1 bölümüm kaldı

Bölümler güzel.Turgutun herşeyi hatırlaması iyi oldu sıkmıştı artık