zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten
zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten
3 yıldır trt dizilerini yurtdışında patlatıcam diyen arkadaş sonunda kendi patladı filinta daha 1 ülkede yayına girmemiş diriliş zati hüsrano kim reklam ve satıştan mi sorumluydu eğer öyleyse iyi olmuş.
zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.
dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten
@DarkLeqenD @DoğuEşrefoğluevet ben kara para aşk vardı o yüzden izleyemiyordum geçen yaz izledim ama
5 bölüm kalmıştı o yüzdende kurdoğlunun ölümünü görmedim ben
aç abla yalnız tam vaktinde aç geç açıyosun. [emoji23]@Billy Kane @EFE UYSAL bölüm yorum başlığını bugün açabilirmiyim
aç abla yalnız tam vaktinde aç geç açıyosun. [emoji23]
aynen tam 18:00 de açarsın. içeriği ben hazırlim mi sana yollarım sende onu yazarsın?tmm saat 18 de açayımmı geçmi bu saat
aynen tam 18:00 de açarsın. içeriği ben hazırlim mi sana yollarım sende onu yazarsın?
konu olarak açsana daha iyi olur.Sungurtekin Obaya dönüyor!!!
@HarzeM@tolgab @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @Harunnn60 @DoğuEşrefoğlu @Castei@DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @china_shangai @-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @xemrexxx @papuleoo @Çiğdem-
Oha okuyomuymus o ya 😱söylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum.
@HarzeM @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @vadikızı
ahhh çok yakışmış rolune gerçektenSungurtekin Obaya dönüyor!!!
@HarzeM@tolgab @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @Harunnn60 @DoğuEşrefoğlu @Castei@DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @china_shangai @-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @xemrexxx @papuleoo @Çiğdem-
açabilsem...konu olarak açsana daha iyi olur.
Gündoğdu tek kalacak zatenahhh çok yakışmış rolune gerçekten
ben ne olursa olsun gündoğduna güvenmiyorum ertuğrulun destekci birisine ihtiyacı vardı o obada sungurtekinin orda olması iyiir tuğtekinde çatayıp patlasın ertuüruldan kurtulmak istiyordu 2 tane oldular hahaha
diriliş ertugrul bölümümüze gir orda konu aç kısmı var ordan açabilirsin.
açabilsem...nasıl açılıyor ki?
Bende yok o kısımdiriliş ertugrul bölümümüze gir orda konu aç kısmı var ordan açabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?