Ölür mü sizce?abuuu yandım bennnn![]()
Ölür mü sizce?abuuu yandım bennnn![]()
ayy bıktım bu yamuk kafalı adamın her bölüm ölücekmi ölmeyecekmi hava verilmesine ölsede kurtulsak
Noyan bu sefer acımıcak gibi gına geldi adamaayy bıktım bu yamuk kafalı adamın her bölüm ölücekmi ölmeyecekmi hava verilmesine ölsede kurtulsak![]()
Bu bölüme hiç beklemiyordum esas haftaya bekliyorummilletimiz var olduğu sürece daha nice rekorlar kırılır!
Ekli dosyayı görüntüle 48366
ooo haftaya düşünemiyorum bile!Bu bölüme hiç beklemiyordum esas haftaya bekliyorum![]()
Kaç senedir bu reytingi görmeiyorduk özlemi Diriliş bitirdiooo haftaya düşünemiyorum bile!
daha 1.5 sezonluk diziyiz dur.Kaç senedir bu reytingi görmeiyorduk özlemi Diriliş bitirdi![]()
Oda var doğru daha koskocca 58 bölümümüz vardaha 1.5 sezonluk diziyiz dur.bu sezon hak ediyoruz inanılmaz bölümler yav.
Yeter kardeşim ya artık görelim sultanımızısöylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum.
@HarzeM @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @vadikızı
eğitim önce gelir iş sonra.Yeter kardeşim ya artık görelim sultanımızı![]()
söylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum.
dizimiz 15 reyting alınca rakipler rtüke şikayette bulunmuş diriliş yüzünden biz izlenmiyoruz diye dizide final yapacakmış.final haftası derken ne finali bu
ohaa hala üniverstemi okuyor bu bee ben bile üniyi bitireli 3 yıl oldusöylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum.
kız diyoruz sana karta çıktın diyeohaa hala üniverstemi okuyor bu bee ben bile üniyi bitireli 3 yıl oldu![]()
dizimiz 15 reyting alınca rakipler rtüke şikayette bulunmuş diriliş yüzünden biz izlenmiyoruz diye dizide final yapacakmış.![]()
güldürdüysek ne mutlu.diriliş mi final yapacakmışbuna gülünür işte