hayırr hiçte bilekız diyoruz sana karta çıktın diye![]()
2013 mezun olmuştum üni bile 3 yıl olmuş şaka maka ben tembellik yapmadım güzel güzel okuyup bitirdim okulları şimdi yatıyorum ne güzel
hayırr hiçte bilekız diyoruz sana karta çıktın diye![]()
Kurdoğlunun idamını görmedin izle
aaa 1.sezonunda kendisine göre çok ayrı bir tadı vardı bence bir ara tekrardan bir 1.sezona göz atacam yenidenKurdoğlunun idamını görmedin izle
nası görmedi ilk sezonu izlememiş mi??? 😱😱😱Kurdoğlunun idamını görmedin izle
efeyle ben izledik sadece güncel yanı diğerleri 2.sezon geldilernası görmedi ilk sezonu izlememiş mi??? 😱😱😱
biz gelince şenlendi buralar özellikle ben.efeyle ben izledik sadece güncel yanı diğerleri 2.sezon geldiler![]()
aaa tabi cnm böyle kalabalık daha iyibiz gelince şenlendi buralar özellikle ben.😎
![]()
![]()
öyle diyosunda yorum konusunda 1 tane mesaj atıp çıkıyosun.aaa tabi cnm böyle kalabalık daha iyi![]()
nası görmedi ilk sezonu izlememiş mi??? 😱😱😱
söylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum. Başlatmasin finaline dondursun okulu dellendirmesin beni. Turkiyenin en reytingli dizisinde oyna okula mi gidiyormuş hala.
@HarzeM @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @vadikızı
o kim reklam ve satıştan mi sorumluydu eğer öyleyse iyi olmuş.mehmet demirhan TRT den şutlanmış hiç demiyonuz zaar filina ve dirilişin yurtdışında aldığı başarısız sonuçlar ve bir türlü artmayan reklam geliri etkili oldu@HarzeM @DarkLeqenD @Çiğdem- @sürgünüm @cookies @vadikızı @Harunnn60
dizi saatleri forumda olamıyorumki olursam yazıyorumöyle diyosunda yorum konusunda 1 tane mesaj atıp çıkıyosun.![]()
hııı edho ve vadide genel değerlendirmelerini görüyorum.dizi saatleri forumda olamıyorumki olursam yazıyorum![]()
dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zatenhııı edho ve vadide genel değerlendirmelerini görüyorum.![]()