İzlemiştim bu videoyu.Etiketledim seni neden bakmyıyorsun.
İzlemiştim bu videoyu.Etiketledim seni neden bakmyıyorsun.
Çok komikmiş.Çok güzel izleyin süper yapmışlar.
@Çiğdem- @vadikızı @sokak sanati @Maskeli Fedai @sürgünüm @gözlemci @tolgab @Yiğitt @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @-KADİR- @china_shangai @Billy Kane @HarzeM @mrt-06 @cookies @ozgur2113 @Castei @Bully @xemrexxx
Evet bizim mahallede var ama baya komik şarkı beste.Çok komikmiş.Bu şarkıyı ciddi ciddi dinleyenler var bu arada.
Sen dinleme Efe kötü çocuk mu olmak istiyorsun şarkının sözlerine bak.Evet bizim mahallede var ama baya komik şarkı beste.İnsanın dinleyesi geliyor bazenleri.
Ama komik değil mi gerçekten ben sözlerine kulak asmıyorum zaten dinlemem sadece Diriliş videosuna özel dinledim.Sen dinleme Efe kötü çocuk mu olmak istiyorsun şarkının sözlerine bak.
Ama komik değil mi gerçekten ben sözlerine kulak asmıyorum zaten dinlemem sadece Diriliş videosuna özel dinledim.@sokak sanati hayli hayli dinler.
Bunda da tarihe yazıldın kısknaç Kösemcinin drramı.Bu konuda paylaşılan hiç br şeyi dinlemem ben.Bu arada bir parantez açıp bilerteyim ki müzikler berbat.Hiç heyecan verici değil.
Bunda da tarihe yazıldın kısknaç Kösemcinin drramı.Bu müziklere berbat diyenin müzik zevkinden şüphe ederim.
Seni önemseyen yok zaten.İğrenç tek kelime ile hiç havaya sokmuyor.
Seni önemseyen yok zaten.İzleme.Batırırsın diziyi bırakda kirliliğinden kurtulalım.
Böyle kışşkırtıcı yazılar yazıyorsun ben napayım sen zaten önyargılısın diziye. İlk başta izlerken beğendim demiştin.28 bölüme başlıyordum bu dediğin iyi oldu.
Kesinlikle haftaya merakla bekliyorum.bu sonuçlardan sonra diriliş 15 e fırlar ab de@sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane
@Çiğdem- destere nin polat oğlan datoparlanır
hep şike işteKesinlikle haftaya merakla bekliyorum.
Emre seçimden sonra 15e çıkarız diyorçamur at izi kalsın.
dizide ki potansiyeli gördü bahane olarak bunu öne sürüyor.Emre seçimden sonra 15e çıkarız diyor
Aynen kesinlikle.dizide ki potansiyeli gördü bahane olarak bunu öne sürüyor.
Herşeye şike diyor pis.@Billy Kane
sizi çirkinlikten dolayı mahkemeye veririm.ssçamur at izi kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?