Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Bu farklı versiyonu Dombıranın bizimkiler yapmış şarkıyı.
Aynen abi bende baya gaza geldim.
Diğer müzikleriyle de zaten 1 numara.
Birşeye parmak basayım Engin Altanın oyunculuğu tavan yapmış diyebilriim müthiş oynuyor tam da Ertuğrul gibi kendisi yaşıyor rolünü.Diziyle zirve yaptı.

kareografi için cengiz han filminin ekibi "nomad" getirildi bunun yanında hem tecrübe kazanmak hem kendilerini geliştirmek amacıyla kuzgun akademi adında bir yerli grupta yanlarına yardımcı verildi. diriliş aksiyon sahneleri açısından gerçekten birçok yabancı diziden üstte müzikleride keza çok iyi. hakkaten sen nasıl oldu da geçen sezon bu diziye başlamadın. hiç dikkatini çekmemiş miydi diriliş?

kesinlikle enginin bu dizi öncesi ne tipini ne oyunculuğunu seven biriydim hatta ertuğrul için ismi geçtiğinde o bu role yakışır mı ya diye endişelerim vardı ama hem oyunculuğuyla hem tipiyle öyle bir yakıştı ki. halime için esra bilgiçide çok uygun buluyorum bir selçuklu sultanına yakışır duru,ciddi, vakur yüz hatları var.

Kesinlikle kariyeri için yeni sayfa açıldı Enginin.

''Kestane kabuğundan çıkmış da kabuğunu beğenmemiş'' sözü var ya tam benim durumuma cuk oturuyor. Eskiden TRT'den başka kanal bilmiyorduk, özel kanallar açılmamıştı çünkü. Daha sonraki yıllar da özel kanallar faaliyete geçince TRT izlediğimi hatırlamıyorum (Sadece Leyla ile Mecnun hariç.) Kısacası itiraf ediyorum ön yargı diyebiliriz.

trt artık coştu. devlet trt yi çok önemsiyor. trt avaz, belgesel,diyanet...yeni açılan pek çok kanalı var.bunun yanında trt world ü yakında açacaklarki dünyaya haberleri fox,cnn ve el cezireden başka bir türk kanalı iletsin. çünkü hepsi kendi çıkarlarına göre (özellikle fox ve cnn)haberleri iletiyorlar müslüman devletlerinde dünya medyasına habercilik ağında yer edinmesi lazım. ben bunu çok önemli bir proje olarak görüyorum.büyük devlet olmak büyük medya payına sahip olmayı gerektirir. uluslararası yayın yapmalısın.artık amerika,israil menşeli haberlerden ve haber kanallarından bıktık. bizde atağa geçmeli her yerde olması gerektiği gibi o alanda da kendimize bir yer edinmeliyiz.

Kesinlikle kariyeri için yeni sayfa açıldı Enginin.

efe uysalı çatlatmak için dirilişin arnavutluk reytingini ararkene bunu buldum 2014 te arnavutlukta en çok izlenen programlar aşkı memnu 4.olmuş deniz yıldızı karadayı ve kss den çok izlenmiş @mrt-06

TRT Spor'a haksızlık etmeyeyim, spor aşığı biri olarak, sadece futbol değil atletizm, tenis tüm karşılaşmaları takip ediyorum.

ay nasıl bir milletle karşı karşıyayız.deniz yıldızı karadayı ve kss den çok izlenmiş.dirilişten ümidi kessek mi
kpa da sanırım bu ülkede baya tutmuş. fan sayfaları baya üyeye sahip.beğenileri de iyi. reytinglere nereden bakıyon link at bakem özelden

link yok

fan sayfalarına pek bakma sen tee güney amerikadaki bir ülke için açılan fan sayfasında dolu türk ve arap olabiliyor

link yok

fan sayfalarına pek bakma sen tee güney amerikadaki bir ülke için açılan fan sayfasında dolu türk ve arap olabiliyor
nasıl link yok. var da mı yok? yoksa yok mu?
bak ben sana pakistanla ilgili link vermiştim ona göre.

Son düzenleme:

Ertuğrulun öldüğünü sanan Halime'nin buradaki sözleri çok güzel. Senariste alkış

-Güneş bile tenini yakmayacaktı...Rüzgar bile tenini üşütmeyecekti...Hep gidecek ama geri dönecekti...

Ölüm bizi ayırdı mı aktolgalı?

Ertuğrul'um daha bebesini göremeden şehit düştü..Bundan gayrı mavi gök çöktü. Yağız yer delindi...Kayının kılıçları artık kınında paslanacak..Toyun da avın da sahibi olmayacak....

@EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @sürgünüm @Castei @Harunnn60 @tolgab

aktolgalı'da gözyaşı döktü ya o an acayip etkilenmiştim.

Çok duyguluydu bu sahne.

halime çok güzel yaa çokk