Sakın.....dur ya bu çocuğu profil fotom yapacam çok beğendim
Sakın.....dur ya bu çocuğu profil fotom yapacam çok beğendim
yaptım bile.niye yav çok şirin benceSakın.....
@sürgünüm abi gerçekten sesli güldürüyor insanı.yaptım bile.niye yav çok şirin bence.utanırken elmacık kemiklerinindeki o çıkıklık
izle izle. son bölüm derken?1.sezon final mi yoksa 2.sezon 2.bölüm mü?Son bölümü izleyeyim bari izleyemedim doğru düzgün tv'de
Sen de izliyorsan tamam ben kesin izlerim artık. Bütün adamın dipleri (o ne demekse) burdaymış.Son bölümü izleyeyim bari izleyemedim doğru düzgün tv'de
2.Sezon 2. Bölüm izleyememiştim doğru düzgün şimdi başlayacağımizle izle. son bölüm derken?1.sezon final mi yoksa 2.sezon 2.bölüm mü?
1. bölümüne yorum yapacaktın yapmadın.2.Sezon 2. Bölüm izleyememiştim doğru düzgün şimdi başlayacağım
1. bölümüne yorum yapacaktın yapmadın.
İzle 2. bölümü müthişti Noyan çok karizmatik.Yaparım onu da vakit bulamayınca olmadı maalesef
Sen de izliyorsan tamam ben kesin izlerim artık. Bütün adamın dipleri (o ne demekse) burdaymış.
Bunu beğenmedimBir müzik daha süper ötesi.
@Çiğdem- @HarzeM @Castei @vadikızı @Maskeli Fedai @gözlemci @Billy Kane @beyazsoy @Polat Şaşmaz @tolgab @cookies @sürgünüm
2 saat işte 10 dksı özet veriyor youtubede.Dizinin süresi ne zaman kısalacak ya 2 saat 15 dk nedir
yine 2 saatten aşağı düşmüyor değişen bir şey yok2 saat işte 10 dksı özet veriyor youtubede.
Nasıl beğenmedin.Bunu beğenmedim
Yapacak birşşey yok çoğu dizide böyle.yine 2 saatten aşağı düşmüyor değişen bir şey yok
İçime sinmediNasıl beğenmedin.Duygulandırıyor.
Yapacak birşşey yok çoğu dizide böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?