Sakın.....dur ya bu çocuğu profil fotom yapacam çok beğendim![]()
Sakın.....dur ya bu çocuğu profil fotom yapacam çok beğendim![]()
yaptım bile.niye yav çok şirin benceSakın.....
@sürgünüm abi gerçekten sesli güldürüyor insanı.yaptım bile.niye yav çok şirin bence.utanırken elmacık kemiklerinindeki o çıkıklık
![]()
izle izle. son bölüm derken?1.sezon final mi yoksa 2.sezon 2.bölüm mü?Son bölümü izleyeyim bari izleyemedim doğru düzgün tv'de![]()
Sen de izliyorsan tamam ben kesin izlerim artık. Bütün adamın dipleri (o ne demekse) burdaymış.Son bölümü izleyeyim bari izleyemedim doğru düzgün tv'de![]()
2.Sezon 2. Bölüm izleyememiştim doğru düzgün şimdi başlayacağımizle izle. son bölüm derken?1.sezon final mi yoksa 2.sezon 2.bölüm mü?
1. bölümüne yorum yapacaktın yapmadın.2.Sezon 2. Bölüm izleyememiştim doğru düzgün şimdi başlayacağım![]()
1. bölümüne yorum yapacaktın yapmadın.![]()
İzle 2. bölümü müthişti Noyan çok karizmatik.Yaparım onu da vakit bulamayınca olmadı maalesef![]()
Sen de izliyorsan tamam ben kesin izlerim artık. Bütün adamın dipleri (o ne demekse) burdaymış.![]()
Bunu beğenmedimBir müzik daha süper ötesi.
@Çiğdem- @HarzeM @Castei @vadikızı @Maskeli Fedai @gözlemci @Billy Kane @beyazsoy @Polat Şaşmaz @tolgab @cookies @sürgünüm
2 saat işte 10 dksı özet veriyor youtubede.Dizinin süresi ne zaman kısalacak ya 2 saat 15 dk nedir![]()
yine 2 saatten aşağı düşmüyor değişen bir şey yok2 saat işte 10 dksı özet veriyor youtubede.![]()
Nasıl beğenmedin.Bunu beğenmedim![]()
Yapacak birşşey yok çoğu dizide böyle.yine 2 saatten aşağı düşmüyor değişen bir şey yok![]()
İçime sinmediNasıl beğenmedin.Duygulandırıyor.
Yapacak birşşey yok çoğu dizide böyle.![]()