aynen aynen reklam yap beni @EFE UYSAL
aynen aynen reklam yap beni @EFE UYSAL
Yapıyoz işte.
Ben izliyorum.Ben Diriliş'i izleyeceğime göre sizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izleseniz olma mı?@HarzeM @EFE UYSAL
@HarzeM Sen de izle arkadaşlığımız pekişsin, karşılıklı sohbetimize eminim doyum olmaz.Ben izliyorum.![]()
ya aslında benim onu izleyesim var ilk bölümüde izlemiştim ama pek belli olmasada kpss ye çalışıyorum. diriliş dışında şuan dizi izleyemiyorum. o bile çok vaktimi alıyor.sadece izlemiyom çünkü reytingleriydi, bölüm yorumlarıydı, satış haberleriydi vs birsürü vaktimi alıyor sınavda nanayı yicem. ama yazın izlerim edhoyu.Ben Diriliş'i izleyeceğime göre sizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izleseniz olma mı?@HarzeM @EFE UYSAL
Aynen abi, oda izlese çok iyi olur.@HarzeM Sen de izle arkadaşlığımız pekişsin, karşılıklı sohbetimize eminim doyum olmaz.![]()
Sınıf öğretmenliği okumuştun yanılmıyorsam, çok kutsal bir mesleğin var. Umarım vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirsin. Derslerim var diyorsan ısrar etmeyeceğim, çünkü geri kalmanı istemem. Yine de boş zamanında da olsa bakarsan sevinirim tabii.ya aslında benim onu izleyesim var ilk bölümüde izlemiştim ama pek belli olmasada kpss ye çalışıyorum. diriliş dışında şuan dizi izleyemiyorum. o bile çok vaktimi alıyor.sadece izlemiyom çünkü reytingleriydi, bölüm yorumlarıydı, satış haberleriydi vs birsürü vaktimi alıyor sınavda nanayı yicem. ama yazın izlerim edhoyu.
Aynen abi sınıf öğretmenliği okuyor, ama oda olsa Edhoyu izleyenlerde tadından yenmez.Sınıf öğretmenliği okumuştun yanılmıyorsam, çok kutsal bir mesleğin var. Umarım vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirsin. Derslerim var diyorsan ısrar etmeyeceğim, çünkü geri kalmanı istemem. Yine de boş zamanında da olsa bakarsan sevinirim tabii.![]()
Böyle kral adamlar lazım bize. İkna etmek lazım.Aynen abi sınıf öğretmenliği okuyor, ama oda olsa Edhoyu izleyenlerde tadından yenmez.![]()
Aynen abi kişiliğini çok seviyorum Erkam abinin gerçekten çok iyi bir insan kral gerçekten.Böyle kral adamlar lazım bize. İkna etmek lazım.![]()
aman kabardım havalara uçtumAynen abi kişiliğini çok seviyorum Erkam abinin gerçekten çok iyi bir insan kral gerçekten.Espride yapıyor.
![]()
Hahahahahaa.aman kabardım havalara uçtumlütfen efenim yapmayın böyle.enaniyetim tavan yapacak. o sizin kalbinizin güzelliği
@xemrexxx totoş duyuyon mu insanların hkkımda söylediklerini?
![]()
çok övülünce benBöyle kral adamlar lazım bize. İkna etmek lazım.![]()
Abi alemsin ya.çok övülünce benteşekkürler sürgünüm kralın dibi sensin biz neyizki
![]()
niye gülüyonuz ya belki gerçekten kendimi çektim gönderdimBu acı günde güldürdü yüzümü.![]()
Ben seni biliyorum ama gerçek yüzünü.niye gülüyonuz ya belki gerçekten kendimi çektim gönderdim![]()