aaa şimdi fark ettim ertuğrul olabilir öldü diye bırakmıslardır o adamda ertuğrulu iyi edebilir yaniOnu demiyom İbnül Arabinin geldiği orayı.![]()
aaa şimdi fark ettim ertuğrul olabilir öldü diye bırakmıslardır o adamda ertuğrulu iyi edebilir yaniOnu demiyom İbnül Arabinin geldiği orayı.![]()
Noyanı nasıl buldunaaa şimdi fark ettim ertuğrul olabilir öldü diye bırakmıslardır o adamda ertuğrulu iyi edebilir yani![]()
Once bir zirveye yerlessin dezaten hazmedemiyorlar iyice delirirler![]()
Noldu panik mi yaptin parlakciaaa şimdi fark ettim ertuğrul olabilir öldü diye bırakmıslardır o adamda ertuğrulu iyi edebilir yani![]()
Zirvedeyiz zaten sende ABcisin.Once bir zirveye yerlessin de![]()
baya yakışmış rolune yanındakı kel adamda çok yakışmış camokaya benziyorNoyanı nasıl buldunYeni Titusun mu senin yoksa.
![]()
Aynen Noyan Haçlılardan bin kat daha güçlü.baya yakışmış rolune yanındakı kel adamda çok yakışmış camokaya benziyor![]()
hangi zirve?Once bir zirveye yerlessin de
Noldu panik mi yaptin parlakci![]()
Zirve ile reytingte 1 olmak ayni drgilZirvedeyiz zaten sende ABcisin.![]()
Bildigin zirve en tepedr olmak yanihangi zirve?![]()
Kıskanç daha ne kadar bölümümüz olacak şimdiden senin dediğin zirveye geldik.Zirve ile reytingte 1 olmak ayni drgil
Bildigin zirve en tepedr olmak yani![]()
cengiz handa diziye giricekmi acaba ismi çok geçti son bölümde 🙂🙂🙂Aynen Noyan Haçlılardan bin kat daha güçlü.![]()
Zirve sadrce reytingle olmiyiKıskanç daha ne kadar bölümümüz olacak şimdiden senin dediğin zirveye geldik.![]()
Aynen Reytingleri daha da yükseltmek için gelebilir neden olmasın ilerleyen bölümlerdecengiz handa diziye giricekmi acaba ismi çok geçti son bölümde 🙂🙂🙂
kendi gününde zirvede zaten haftalık dizi reytinglerinden mi bahsediyosun.Zirve ile reytingte 1 olmak ayni drgil
Bildigin zirve en tepedr olmak yani![]()
Bu famtastik senaristlerle ertugrul onu da oldururcengiz handa diziye giricekmi acaba ismi çok geçti son bölümde 🙂🙂🙂
Zirve lo en tepede olmak tek basina dirilis cok uzak onakendi gününde zirvede zaten haftalık dizi reytinglerinden mi bahsediyosun.![]()
Evet öldürür Ertuğrrul.Bu famtastik senaristlerle ertugrul onu da oldurur![]()
off ne diyosunBu famtastik senaristlerle ertugrul onu da oldurur
Zirve lo en tepede olmak tek basina dirilis cok uzak ona![]()
Aynen Reytingleri daha da yükseltmek için gelebilir neden olmasın ilerleyen bölümlerde![]()
ama cengiz handan düşman gibi bahsediyorlar tarkan filmelrimde cengizhan iyi adamdı ertuğrullar neden düşman gibi bahsediyorlar dizideBu famtastik senaristlerle ertugrul onu da oldurur
Zirve lo en tepede olmak tek basina dirilis cok uzak ona![]()
Noyan yine boğazlayacağın kişi oldu heraldebilmem olamaz sanırım ya
Öyle diye biliyorum.ama cengiz handan düşman gibi bahsediyorlar tarkan filmelrimde cengizhan iyi adamdı ertuğrullar neden düşman gibi bahsediyorlar dizide![]()