Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

3 de kaldım
netten takip edicem kaçar mı bu dizi , başlasında bende ona yetişme arzusuyla hızlanıyım böyle gitmiyor

Ayrıca dizi ne kadar kazanıyorsa hakkını vermek için çabalıyor, bütün herşey iki katına çıkmış. set falan filan
Dizinin para kazanması iyi ve kazanılan paranın da diziye harcanarak daha fazla para kazanılması ise daha iyi

ayyy süper bir bölümdü 9 reytingle başlarız yarın ab gurubunda

2.sezon bambaşka geçecek gibi görünüyor @EFE UYSAL @HarzeM @Billy Kane
yeni oyuncular çok yakışmışlar cüneyt arkın ve kartal tibedin canlandırdığı karakterlerdeki osmanlı filmlerini andıran çok güzel bir bölümdü

Bu bolum sardi baya
Sen izliyormuydun.

Aynen.

İşte bomba fragman:
@Maskeli Fedai @gözlemci @Billy Kane @HarzeM @Polat Şaşmaz @-KADİR- @beyazsoy @ozgur2113 @Felon @cookies @tolgab @vadikızı @china_shangai @Castei @GunesinOglu @papuleoo @eros

İLK YARIM SAATİNİ İZLEDİM GERÇEKTEN MUHTEŞEMDİ

moğol kareografisi son derece başarılıydı.kıyafetleri,çıkardıkları garip sesler,şiddetvari yanları,kandökme arzuları,yıkımları,tipleri,savaş yetenekleri...çok çok iyi betimlenmiş.noyana hayran kaldım.daha doğrusu barış bağcının performansına.yoksa o katliamcının nesini sevem.
halimenin cengide pek bir güzeldi.kız baş rollerin aksiyonuda bir başka oluyor. evrim solmaz(aytolun)da çok iyi rol yapıyor. aslında ilk bir saat biraz şaşkolozca izledim.tabi bambaşka konu,bambaşka mekanlar,eski oyuncuların bir kısmı ölmüş,bir kısmı nerede belli değil,bazı yeni müzikler,yepyeni oyuncular biraz donukça izledim ikinci yarıya ısınabildim yavaş yavaş.dirilişi izlerkenki duygular tekrar belirmeye başladı.zamanla konu genişleyecek,selçuklu sarayı dahil olacak vs. reytingleri bu sezon daha iyi bekliyorum.zira birinci sezonun bir tık üstü bir kaliteye çıkmayı başarmışlar ilk bölümden anlaşılan sonuç bu.

ilk 18 bölümü izledikten sonra yeni sezonu izleyince bir tuhaf geldi bana. tabii mükemmel bi açılıştı noyan karakteri için daha iyi bir isim olamazmış herhalde, tam uymuş rolüne.. o sahnede baya gerildim gerçekten.
savaş sahnelerini ağzım açık, gözlerimi kırpmadan, nefessiz izledim! türkiye'nin gurur verici dizisidir DİRİLİŞ ERTUĞRUL!

doğan ormanda bi adamı yakaladı orada elektrikler gitti maalesef.
bu akşam tamamlıcam.. ve gelelim asıl meseleye. süleyman şah sezon finalinde ölmüş nasıl duygulandım o sahnede anlatamamam. titus'un ölümü mükemmeldi.
selcan melek gibi olmuş çok şaşırdım.
ay kız'a ne olmuş ya içim gitti. öldüğü sahnede çok kötü oldum. bu sezon gözüm arayacak kendisini.
işte çok fazla spoiler yedim ama önemli olan olayların nasıl buralara gelebilği. o yüzden eksik bölümleri izlerken yine heyecanla izlicem.

nato kafa nato mermer moğolları kötülemişler bu sefer de