Maskeli Fedai
Favori Üye
Napıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordur
Sen niye bıraktın.
@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor benceNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordurBilly her diziyi satıyorDoğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
Ne zaman ki baktım bunlar Noyani almış dovuyor kosarak uzaklastimSen niye bıraktın.
Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309@Doğu izlemiyordur bile sizi kekliyor bence
@Doğu mu dürüst 😱Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309
Ben senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.Kesin izlemiyordur dürüst arkadaşımızdır Doğu izler Billyde Dirilişi satıp izlediği dizi No 309
Tapatalk kullanamadım maalesef üst üste yorum da yazamıyorsun öyle yazmakda sıkıyor yoksa geçen haftaya bakabilirsinBen senin izlediğini de düşünmüyorum konuda 6 sayfa yorum var diziyle ilgili olan 3, 5 mesaj sadece.
Maalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşımNapıyım diziyi satıyım mı dizi satmak kolay devam etmek zordurBilly her diziyi satıyorDoğu Menes de izliyor ama yorumlarda yoklar
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar@Doğu mu dürüst 😱
O dürüstlerden biri benimMaalesef birkaç haftadır izlemeye fırsat bulamıyorum kıymetli adaşımLakin desteklerim her daim sürüyor, sürecek
Bu forumda benden daha dürüst üç beş adam çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?