Diriliş ''Ertuğrul'' 71. Bölüm Yorumları

Kumandayı bulabilsem açacağım da yorganın içerisinde kaybettim.

Bu arada bugün paraya kıyıp eve kalorifer taktırdım, yarından itibaren koltuğuma yaslanıp öyle izlicem inş.
Senin için çok sevindim abi üşümekten çok şikayetçiydin şimdi birazcıkta olsa rahatlarsın
Tam zamanı kaybetmişin kumandayı bende böyle kaybederim genelde

Senin için çok sevindim abi üşümekten çok şikayetçiydin şimdi birazcıkta olsa rahatlarsın
Tam zamanı kaybetmişin kumandayı bende böyle kaybederim genelde
Nasıl rahat olayım, 6,5 milyara mal oldu. Evlat acısı gibi koydu valla.
Bu kadar pahallıya patlayacağını bilsem üstüme bir kat daha yorgan atardım.

Abimm ne oldu hastamısın da yorgan altındasın sen🙁
Aynen, öyle. İki aydır yorganın içinden çıkamıyorum. Ama hayırlısıyla yarın kurtuluyorum. Kaloriferi taktırdım, yarın baca tuğlaları örüldü mü tamamdır.

Nasıl rahat olayım, 6,5 milyara mal oldu. Evlat acısı gibi koydu valla.
Bu kadar pahallıya patlayacağını bilsem üstüme bir kat daha yorgan atardım.
Senin için üzüldüm abi ama taksitle ödersin artık 2 senede falan.Ama yinede değer üşümemek herşeyden önce gelir.

Ayy kıyamam ben sana abimm yaa neyse bundan sonra sıcak olur inşallah 😉

Her zaman derim Allah çirkin şansı versin diye.
Bu @Çiğdem- de Giresunlu ama yıllardır kaloriferli dairede yaşıyor?
O şanstan seninde olsaydı keşke ama sonunda dilediğine kavuşuyorsun kalörifer sonunda taktırdın üşümezsin artık önemli olan o ama çirkin şansıyla bedavaya kalöferli dairede @Çiğdem-

O şanstan seninde olsaydı keşke ama sonunda dilediğine kavuşuyorsun kalörifer sonunda taktırdın üşümezsin artık önemli olan o ama çirkin şansıyla bedavaya kalöferli dairede @Çiğdem-
Babasının evine kök salmış, öyle ya kaloriferli evi bırakıp niye sobalı birisiyle evlensin ki?

Bugünkü bölüm çok güzel olacak hissediyorum

Valla kayı çavdar catismasi baya kızışacak sanırım ama yine Hıristiyan bir dusman gelecektir
Çağdaş Onur Öztürk gelecek abi zaten normalde de o olacaktı ama sakatlındığı için Lebip Gökhan gelmişti Çağdaş iyileşince onu şutladılar

Ertuğrul kabul etmeyecek ve çatışma başlayacak iki oba ile