ortaligi karistir sonrada kapatSöylemem, özel.
(Neyse bu konuyu kapatalım dizi başladı)
ortaligi karistir sonrada kapatSöylemem, özel.
(Neyse bu konuyu kapatalım dizi başladı)
Kumandayı bulabilsem açacağım da yorganın içerisinde kaybettim.Simon biraz sonra geberecek @sürgünüm
Senin için çok sevindim abi üşümekten çok şikayetçiydin şimdi birazcıkta olsa rahatlarsın Tam zamanı kaybetmişin kumandayı bende böyle kaybederim geneldeKumandayı bulabilsem açacağım da yorganın içerisinde kaybettim.
Bu arada bugün paraya kıyıp eve kalorifer taktırdım, yarından itibaren koltuğuma yaslanıp öyle izlicem inş.
Kumandayı bulabilsem açacağım da yorganın içerisinde kaybettim.
Bu arada bugün paraya kıyıp eve kalorifer taktırdım, yarından itibaren koltuğuma yaslanıp öyle izlicem inş.
Nasıl rahat olayım, 6,5 milyara mal oldu. Evlat acısı gibi koydu valla. Bu kadar pahallıya patlayacağını bilsem üstüme bir kat daha yorgan atardım.Senin için çok sevindim abi üşümekten çok şikayetçiydin şimdi birazcıkta olsa rahatlarsın Tam zamanı kaybetmişin kumandayı bende böyle kaybederim genelde
Aynen, öyle. İki aydır yorganın içinden çıkamıyorum. Ama hayırlısıyla yarın kurtuluyorum. Kaloriferi taktırdım, yarın baca tuğlaları örüldü mü tamamdır.Abimm ne oldu hastamısın da yorgan altındasın sen🙁
Senin için üzüldüm abi ama taksitle ödersin artık 2 senede falan.Ama yinede değer üşümemek herşeyden önce gelir.Nasıl rahat olayım, 6,5 milyara mal oldu. Evlat acısı gibi koydu valla. Bu kadar pahallıya patlayacağını bilsem üstüme bir kat daha yorgan atardım.
Nasıl rahat olayım, 6,5 milyara mal oldu. Evlat acısı gibi koydu valla. Bu kadar pahallıya patlayacağını bilsem üstüme bir kat daha yorgan atardım.
Aynen, öyle. İki aydır yorganın içinden çıkamıyorum. Ama hayırlısıyla yarın kurtuluyorum. Kaloriferi taktırdım, yarın baca tuğlaları örüldü mü tamamdır.
Senin için üzüldüm abi ama taksitle ödersin artık 2 senede falan.Ama yinede değer üşümemek herşeyden önce gelir.
Her zaman derim Allah çirkin şansı versin diye. Bu @Çiğdem- de Giresunlu ama yıllardır kaloriferli dairede yaşıyor?Ayy kıyamam ben sana abimm yaa neyse bundan sonra sıcak olur inşallah 😉
Babasının evine kök salmış, öyle ya kaloriferli evi bırakıp niye sobalı birisiyle evlensin ki?O şanstan seninde olsaydı keşke ama sonunda dilediğine kavuşuyorsun kalörifer sonunda taktırdın üşümezsin artık önemli olan o ama çirkin şansıyla bedavaya kalöferli dairede @Çiğdem-
Aynen öyle akıllı kız evleneceğine evinde mis mis oturur dizisini izler yatar Bu arada Simon gidiyorBabasının evine kök salmış, öyle ya kaloriferli evi bırakıp niye sobalı birisiyle evlensin ki?
''mis mis oturur dizisini izler yatar'' kısmına iyi güldüm.Aynen öyle akıllı kız evleneceğine evinde mis mis oturur dizisini izler yatar Bu arada Simon gidiyor
Ben yeni düşmanı bekliyorum abi bekletmesinler fazlaBugünkü bölüm çok güzel olacak hissediyorum
Valla kayı çavdar catismasi baya kızışacak sanırım ama yine Hıristiyan bir dusman gelecektirBen yeni düşmanı bekliyorum abi bekletmesinler fazla
Çağdaş Onur Öztürk gelecek abi zaten normalde de o olacaktı ama sakatlındığı için Lebip Gökhan gelmişti Çağdaş iyileşince onu şutladılarValla kayı çavdar catismasi baya kızışacak sanırım ama yine Hıristiyan bir dusman gelecektir