Sungurtekin hainiAynen bu bolumu seyrediyorum bende teravihten yeni geldim turnuvaya kadar bakarim
Sungurtekin hainiAynen bu bolumu seyrediyorum bende teravihten yeni geldim turnuvaya kadar bakarim
ayy ben hala noyan çıkıcak ortaya diye bekliyorum o şekilde öldüğüne henüz tatmin olmadımAlaaddin nerde 😡
Keske ciksa son saniyede efsane olur Izleyiciye saygısızlık ettiler.ayy ben hala noyan çıkıcak ortaya diye bekliyorum o şekilde öldüğüne henüz tatmin olmadım
şu çocuğada çok sinir oluyordum iyiki öldüKeske ciksa son saniyede efsane olur Izleyiciye saygısızlık ettiler.
Herkes ayrildi diziden Kim kaldişu çocuğada çok sinir oluyordum iyiki öldü
şu çocuğada çok sinir oluyordum iyiki öldü
ayy iyiki gündoğdu bu bölümden ayrılmış sezon finalinde yüzünü görmemek çok iyi olduHerkes ayrildi diziden Kim kaldi
Aynen bir rahattik Köpege bakayy iyiki gündoğdu bu bölümden ayrılmış sezon finalinde yüzünü görmemek çok iyi oldu
Rtuk ceza vermiyorUlan biz ceza yiyoruz diye duzgun sahne cekemiyoruz Dirilis neler yapiyo bariz haksizlik var
ertuğrula ceza veremezler trt 1 kanalında olduğu sürece eğer bu sahneler başka kanalda olsaydı bak gör neler oluyordu cnmUlan biz ceza yiyoruz diye duzgun sahne cekemiyoruz Dirilis neler yapiyo bariz haksizlik var
Yok be 10.sezonda en kucuk sahnemize repligimize ceza kesiyodu rtük yaziklar olsun yaRtuk ceza vermiyor
Veremezlee merak etmeYok be 10.sezonda en kucuk sahnemize repligimize ceza kesiyodu rtük yaziklar olsun ya