Diriliş 'Ertuğrul' 61.Bölüm (2.Sezon Finali) Yorumları

Vaaay beee koca sezon bitmiş. Çok iyi bir sezon finaliydi. Gerçekten bu ekibe ne kadar övgüler yağdırsak az. Bu sezon müthiş bir iş çıkardılar. Teknik olarak şu anda yayınlanan en kaliteli iş şüphesiz. Senaryo, kurgu, müzik ve diğer tüm alanlarda da çok başarılı bir iş. Bakalım yeni sezonda neler göreceğiz. Çıtayı o kadar yukarı çıkardılar ki son sezonda nasıl altından kalkacaklar merakla bekliyorum. :)

Aslında konu baya eski ama yinede yoeum atmak istedim. Hem uzun aradan sonra gorusmus oluruz. Bu sezon finali geçen sezon finalinden daha iyiydi bence. Hayme ananın Süleyman sahi rüyasında gorup sonradan ertugrula dahil olması da iyiydi. Sungur tekinin selcanin boş otagda etraflarına bakması cidden yalnızlık duygusunu çok iyi hissettiriyordu. Herkes gitti biz kaldık . sonlara doğru Ertuğrul ve ailesine yapılan baskında iyiydi. Sefer dustu gurcistana eşliğinde o kervanın ilerleyişi ertugrukun bir ileri bir geri at koşturup kervanı denetlemesi en son fetih suresiyle final. Bunlar en can alıcı noktalardı bnce. Senarist bir röportajında esas iyi karakterleri 3.sezona sakladım tarzı bir şey demişti. Bakalım çıtayı çok yükselttiler. Umarım 3.sezonda da bu başarısı devam eder ki edeceğini dusunuyorum.tüm ekibe tebrikler. Ve diriliş sloganimizla yorumu bitiriyorum
Sonsuza kadar adalet!sonsuza kadar hürriyet!
(Hepinize selam yakında foruma dönmeyi dusunuyorum bakalım. Hayırlısı. İnş hepiniz iyisinizdir) @EFE UYSAL @vadikızı @Çiğdem- @takas @DarkLeqenD @polat şaşmaz @Billy Kane ve diğer dirilişciler :)