Köpek napacak sence?geldim boncuk gözlüm reklam arasına kadar yazamadım ya öyle heyecanlı ki dizi
oy kıyamam geçmiş olsun emrem iyimisin şimdi
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Köpek napacak sence?geldim boncuk gözlüm reklam arasına kadar yazamadım ya öyle heyecanlı ki dizi
İftira is Fail ben bugünü perşembe sanıyom yavBana dediler , bu hafta kösem izliceklermiş
Köpek napacak sence?
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olecek mi sence?köpeğe sungurtekin başlıcam he sinir ettiler beni köpekmidir nedir hiç birşey
yapamaz ertuğruluma
İftira is Fail ben bugünü perşembe sanıyom yav
Olecek mi sence?
Sagolasin ablam. İgne oldum biraz hafifledi gibi.geldim boncuk gözlüm reklam arasına kadar yazamadım ya öyle heyecanlı ki dizi
Alaadin oldurecek Hayme Ana napar?perşembemi kıyamam oruç kafamı bırakmadı sende kıyamam
Bence ölmeyecek sence ölecekmi
Öyle oldu heralde bi de "diriliş var bugün" diyom , perşembe günü ne dirilişi yaperşembemi kıyamam oruç kafamı bırakmadı sende kıyamam
Bence ölmeyecek sence ölecekmi
Öyle oldu heralde bi de "diriliş var bugün" diyom , perşembe günü ne dirilişi ya
Kafa gitmis karsime yazikÖyle oldu heralde bi de "diriliş var bugün" diyom , perşembe günü ne dirilişi ya
Alaadin oldurecek Hayme Ana napar?
Sagolasin ablam. İgne oldum biraz hafifledi gibi.
Sende hicbirsey bilmiyorsun
Aynen oyle ters kose oluyoruz.iyi cnm iyi havluyu ısıt koy boynuna iyi gelir😉
öyle şeyler oluyor ki dizide kestiremiyorum neler olacağını
Aynen oyle ters kose oluyoruz.
Aynen gidiyorlar simdiallahın işi işte halime ana ertuğrullara yetişsin diye bu sorunları oldu