Dur bakayım.Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Napsın ablam? @Billy Kaneüzülmem mi ne kadar ağladım bil bilsenn
Dur bakayım.Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Napsın ablam? @Billy Kaneüzülmem mi ne kadar ağladım bil bilsenn
Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Noyan hepimize yeter.
gerçekten ya niye gelmiyor o foruma
On numara söz dedin. Haftaya katletme şov varNoyan hepimize yeter.
Hayme ana fragmanda yeter artık verdiğimiz canlar diyor Gökçe öldü mü yoksa.On numara söz dedin. Haftaya katletme şov var
Büyük ihtimal öldü gibi maalesef başka biride öldü belki.sssHayme ana fragmanda yeter artık verdiğimiz canlar diyor Gökçe öldü mü yoksa.
Reyisin meşhur lafı fena ya.Büyük ihtimal öldü gibi maalesef başka biride öldü belki.sss
Bu sana gelsin.
Baycu Noyan: "Hele hele.. Duyan gelmiş!"
Kendimden geçtim Şamanın ölmesi kötü olacakReyisin meşhur lafı fena ya.
Şaman'ın ölümünde kendinden geçtiysen 4 bölüm sonra Noyan'ın ölümünde yas tutarız.Kendimden geçtim Şamanın ölmesi kötü olacak
Baycu Noyan:“Demek avlanmaya çıktın ha ataşlı oğlan, bilmezsin ki ava giderken av olup avradından olacaksın.”
Noyanın lafında kendimden geçtim Kösedağ savaşı olmıcak gibi.sssŞaman'ın ölümünde kendinden geçtiysen 4 bölüm sonra Noyan'ın ölümünde yas tutarız.
Cümlende anlatım bozukluğu var ben napim. kösedağ anca sinemada anlatılabilir dizide sığmaz.Noyanın lafında kendimden geçtim Kösedağ savaşı olmıcak gibi.sss
Olur arada böyle Film olacak onda olur belki Noyanım Goncagül içinde soyunuyorCümlende anlatım bozukluğu var ben napim. kösedağ anca sinemada anlatılabilir dizide sığmaz.
58 de gerdek olur?Olur arada böyle Film olacak onda olur belki Noyanım Goncagül içinde soyunuyor
Efso sahneler olacak İyide yakıştılar58 de gerdek olur?
Valla dizide en yakışan çift şu anda sahneleri nefes kesici haftaya yüreğimizi hoplatacaklar.Efso sahneler olacak İyide yakıştılar
Bu sefer araya Şaman giremeyecek Rahat olcaklarValla dizide en yakışan çift şu anda sahneleri nefes kesici haftaya yüreğimizi hoplatacaklar.
Haha aynen o yüzden öldürdüler belkide.Bu sefer araya Şaman giremeyecek Rahat olcaklar
Ama Turgut nasıl baltayı Şamanın kafasında 2ye ayırdı Efsane Turgutta Noyan için yaptı Noyana çalışıyor Rahat bıraksın diyeHaha aynen o yüzden öldürdüler belkide.
Bizi kim güldürecek artık.Ama Turgut nasıl baltayı Şamanın kafasında 2ye ayırdı Efsane Turgutta Noyan için yaptı Noyana çalışıyor Rahat bıraksın diye
Cidden o soru işareti Bamsı olabilir? Bu arada reyis twitterda açmış.Bizi kim güldürecek artık.