- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Normal tabi bölüm mal yaptı bizi.Normal değilmi kafa gitti ?
Normal tabi bölüm mal yaptı bizi.Normal değilmi kafa gitti ?
Kanal etkisinde kaldığından bölümü hala yükleyememişNormal tabi bölüm mal yaptı bizi.
Kardeşim buyurYüklendi mi bölüm başlayayım hemen.
Geldi taze taze.Kanal etkisinde kaldığından bölümü hala yükleyememiş
Sesimi duydular heralde Bu arada rekoru bir yere yaz 24 sayfa
Kanal etkisinde kaldığından bölümü hala yükleyememiş
Kardeşim buyur
Eyvallahh. Oh mis, iki saatlik sinema kalitesinde resitale hazırım.
Forum onu kayıt ediyo sıkıntı yok.Sesimi duydular heralde Bu arada rekoru bir yere yaz 24 sayfa
Daha çok bölüm olacak unutmayalım Burdan bu bölümü izlemeyen@Polat Şaşmaz'a selamlar Neysede fragmanda Gündoğdular yok akıbetleri meçhulForum onu kayıt ediyo sıkıntı yok.
4 bölüm kaldı. Artık 400 den aşa yazmayız bölümler muazzam olacak haliyle yazmasıda kolay olur.Daha çok bölüm olacak unutmayalım Burdan bu bölümü izlemeyen@Polat Şaşmaz'a selamlar Neysede fragmanda Gündoğdular akıbetleri yokmeçhul
Aynen,500 de yaparız yarın reytingden büyük yükseliş bekliyorum ?4 bölüm kaldı. Artık 400 den aşa yazmayız bölümler muazzam olacak haliyle yazmasıda kolay olur.
Yarın total 10, ab 15, abc 14 net.Aynen,500 de yaparız yarın reytingden büyük yükseliş bekliyorum ?
Haftaya daha fena be abi gitgide güzelleşiyor bölümlerYarın total 10, ab 15, abc 14 net.
sağol cnm benim bölüm çok güzeldi ama fragman bomba umarum gökçe ölmezGecmis olsun bu arada
Gökçe kesin ölecekgibi abla görmedinmi boğuyor Şamanda ölüyor daha ölecek çok kişi olacak. Ertuğrula noluyor fragmanda?sağol cnm benim bölüm çok güzeldi ama fragman bomba umarum gökçe ölmez
Senin yarın okulu var mı?Haftaya daha fena be abi gitgide güzelleşiyor bölümler
Yok aga 5 gün tatil yapıyorum bizim okula teog tatili var Cumada ben gitmicemSenin yarın okulu var mı?
Gökçe kesin ölecekgibi abla görmedinmi boğuyor Şamanda ölüyor daha ölecek çok kişi olacak. Ertuğrula noluyor fragmanda?
Ne güzel yerinde olsam @MEnes kardeşime eşlik eder bir kez daha izlerdim bölümü.Yok aga 5 gün tatil yapıyorum bizim okula teog tatili var Cumada ben gitmicem
Bakalım şuanda jeneriği dinliyorum bölüme geçebilirim Gececi olmak ne güzel bir duyguNe güzel yerinde olsam @MEnes kardeşime eşlik eder bir kez daha izlerdim bölümü.
Şaman sevgilindi öldü tepkin yokdoğru söylüyorsun kötü olacak ya
Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.Bakalım şuanda jeneriği dinliyorum bölüme geçebilirim Gececi olmak ne güzel bir duygu
Şaman sevgilindi öldü tepkin yok
Bakalım şuanda jeneriği dinliyorum bölüme geçebilirim Gececi olmak ne güzel bir duygu
Şaman sevgilindi öldü tepkin yok