Dur bakayım.Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Napsın ablam? @Billy Kaneüzülmem mi ne kadar ağladım bil bilsenn![]()
Dur bakayım.Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Napsın ablam? @Billy Kaneüzülmem mi ne kadar ağladım bil bilsenn![]()
Harzem abi twitterdan diziyi yorumlıyor ama foruma gelmiyor? Tuhaf.
Noyan hepimize yeter.
gerçekten ya niye gelmiyor o foruma
On numara söz dedin.Noyan hepimize yeter.![]()
Hayme ana fragmanda yeter artık verdiğimiz canlar diyor Gökçe öldü mü yoksa.On numara söz dedin.Haftaya katletme şov var
![]()
Büyük ihtimal öldü gibi maalesef başka biride öldü belki.sssHayme ana fragmanda yeter artık verdiğimiz canlar diyor Gökçe öldü mü yoksa.![]()
Reyisin meşhur lafı fena ya.Büyük ihtimal öldü gibi maalesef başka biride öldü belki.sss
Bu sana gelsin.
Baycu Noyan: "Hele hele.. Duyan gelmiş!"
![]()
Kendimden geçtim Şamanın ölmesi kötü olacakReyisin meşhur lafı fena ya.![]()
Şaman'ın ölümünde kendinden geçtiysen 4 bölüm sonra Noyan'ın ölümünde yas tutarız.Kendimden geçtim Şamanın ölmesi kötü olacak
Baycu Noyan:“Demek avlanmaya çıktın ha ataşlı oğlan, bilmezsin ki ava giderken av olup avradından olacaksın.”
![]()
Noyanın lafında kendimden geçtimŞaman'ın ölümünde kendinden geçtiysen 4 bölüm sonra Noyan'ın ölümünde yas tutarız.![]()
Cümlende anlatım bozukluğu var ben napim.Noyanın lafında kendimden geçtimKösedağ savaşı olmıcak gibi.sss
Olur arada böyleCümlende anlatım bozukluğu var ben napim.kösedağ anca sinemada anlatılabilir dizide sığmaz.
![]()
58 de gerdek olur?Olur arada böyleFilm olacak onda olur belki
Noyanım Goncagül içinde soyunuyor
![]()
Efso sahneler olacak58 de gerdek olur?![]()
Valla dizide en yakışan çift şu anda sahneleri nefes kesici haftaya yüreğimizi hoplatacaklar.Efso sahneler olacakİyide yakıştılar
![]()
Bu sefer araya Şaman giremeyecekValla dizide en yakışan çift şu anda sahneleri nefes kesici haftaya yüreğimizi hoplatacaklar.![]()
Haha aynen o yüzden öldürdüler belkide.Bu sefer araya Şaman giremeyecek![]()
Rahat olcaklar
![]()
Ama Turgut nasıl baltayı Şamanın kafasında 2ye ayırdıHaha aynen o yüzden öldürdüler belkide.![]()
Bizi kim güldürecek artık.Ama Turgut nasıl baltayı Şamanın kafasında 2ye ayırdıEfsane Turgutta Noyan için yaptı Noyana çalışıyor
![]()
Rahat bıraksın diye
![]()
Cidden o soru işareti Bamsı olabilir? Bu arada reyis twitterda açmış.Bizi kim güldürecek artık.![]()