Peki sence hangi karakterler cikar senden de bir tahmin alalim@Polat Şaşmaz Bu kadar erken çıkmaz o karakterler bence daha 7 8 bölüm var sezon finaline
Senaristlere bağlıNoyandan daha iyisi gelir mi.sss
Haftaya intikam basliyor@Polat Şaşmaz Bu bölümde noyanın harcayabileceklerini soruyosun sanırım bence noyan öyle büyük bi aksiyona girmicek bugün bidaki bölüme belki
Aynen bu bölüm büyük temizlik veya kapışma zor gibiHaftaya intikam basliyor
Ben birazdan basket maçına kaçıcam aradaki açığı kapatim diye böyle yazıyorumBen yokum ama yerime @MEnes kardeşim var ben varmışım gibi düşün
Satiyorsun dizini.sssBen birazdan basket maçına kaçıcam aradaki açığı kapatim diye böyle yazıyorum
Oooo kardeşim sen de mi Galatasaraylısın La bileydim az erken uyanıp konusunu açardım Ben de birazdan izleyecemBen birazdan basket maçına kaçıcam aradaki açığı kapatim diye böyle yazıyorum
Yilin en iyi bolumlerinden birini kaciriyorsun.sssOooo kardeşim sen de mi Galatasaraylısın La bileydim az erken uyanıp konusunu açardım Ben de birazdan izleyecem
Kendimi bildim bileli hem de Abdi ipekçideydim bayern maçında canaria da bilet kalmadı gidemedikOooo kardeşim sen de mi Galatasaraylısın La bileydim az erken uyanıp konusunu açardım Ben de birazdan izleyecem
Evet 2 haftalık bir satış söz konusu Ama telafi edeceğim emin olabilirsin 😉Satiyorsun dizini.ssss