Diriliş "Ertuğrul" 53.Bölüm Yorumları

Galatasaray finale çıktığına göre artık bölümü bitirebilirim sanırım çok iyi bir bölümdü spoiler yemeden bitireyim hemen :D

Bölümü şuan bitirdim. Mükemmel olmuş her yönüyle. Eleştirilecek bir yer arıyorum bulamıyorum.Bu adamlar daha iyisini nasıl yapar diye sordukça her bölüm üstüne koyuyorlar. Gerçekten müthiş bir hazla izliyorum izlerken:) Bu kadar harika grafik ve efekt kalitesi olan bir Türk dizisi görmedim Hollywood standartlarında kalitesi var. O kafa kesme sahnesi ve mızrağın ucuna koyulması falan Türk Tv sinde göremeyeceğimiz sahneler bunlar. Aşmışlar gerçekten .

Her şeyin iyiye gitmesine pek alışık değildik. Bu kadarı fazla geldi. Bölümün sonlarında herkes mutluydu bir garipsedim yani :D Ama neyse ki Noyan geldi bu mutluluk pek uzun sürmeyecektir. Huzur bozulunca adrenalin ve gerilim artar elbet:D Tek kafama takılan @Çiğdem- gibi Noyan'ı işlerken tarihten biraz sapmış olmaları. Ordudan kovmaları gereksiz bir ayrıntı olmuş. Adam Selçuklunun çöküşünü sağlayan komutan adamı ordudan kovdurdular dizide :D Ama bu diziyi yapan ekibe güvenim sonsuz toparlayacaklardır konuyu :)

Kösedağ Savaşını filmdemi gösterecekler orasını pek anlayamadım @EFE UYSAL. Çünkü diziye göre çok büyük bir konsept olabilir. Bu kadar masraf yapılan bir iş Tv den gerekli getiriyi alıyordur reytinglerden de belli ama o savaş hakkıyla ancak filmde işlenebilir bence. Eğer öyle olursa Noyan filme sarkar dizide ölmeden çıkması gerekir.

Neyse bu kadar yeter çok beğendim merakla bir daha ki bölümü bekliyoruz :D