Kievden bahsediyorum?Sonuncu muŞarabı fazla kaçırdın herhalde
Perşembe Fener elenir ve Beşiktaşlılar bizden intikam alır at fava bekle.Yaa 2-3 sene önce biz 4 yerken az gülüp eğlenmedi beşiktaşlılarBurası çempiyıns lig ega adamın aklını alırlar öyle şakaya gelmezÇok uçmayın demiştik
Pusudayım bekliyorumPerşembe Fener eğlenir ve Beşiktaşlılar bizden intikam alır at fava bekle.
Sana da gün çıkar yine.
2 farklı yenilmeyiz diye düşünüyorum ama bakalım, sakat maç.Pusudayım bekliyorumBu sene Avrupada olmayışımıza bir yandan üzülüyorum bir yandan da zamanında bizle dalga geçenleri arzı endam ederken tepe taklak olan mankenler gibi hezimete uğrayışlarını seyrettiğim için tuhaf bir haz duyuyorumÇok doluyum bu konudaPerşembe günü beşiktaşlı kardeşlerimizle temsilcimizin maçını ilgiyle takip edeceğiz inşallah
Kuyt reis içerdeyse 2 fark yemezsiniz?2 farklı yenilmeyiz diye düşünüyorum ama bakalım, sakat maç.10 puanla Avrupa Ligi grubundan çıkamayabiliriz olaya bak.
İçerde, içerde. İlk maçta onun top kaybıyla gol atmıştık.Kuyt reis içerdeyse 2 fark yemezsiniz?
Yarın Osmanlı ile beraber tur atlarsak Avrupa Ligi'nde 3 takımla firesiz devam edeceğiz2 farklı yenilmeyiz diye düşünüyorum ama bakalım, sakat maç.10 puanla Avrupa Ligi grubundan çıkamayabiliriz olaya bak.
Beşiktaş ile Avrupa Ligi'nde eşleşsek efsane olur aslında.Yarın Osmanlı ile beraber tur atlarsak Avrupa Ligi'nde 3 takımla firesiz devam edeceğiz
Beşiktaş'ın kaleye tır çekmesiyle maç berabere biterBeşiktaş ile Avrupa Ligi'nde eşleşsek efsane olur aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?