Dinamo Kiev – Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Son Maçı | Haber ve Yorumlar

Avrupa Ligi'ndeki ilk maçta Adriano, Beck ile Aboubakar cezalı.

Bu kura şansıyla Beşiktaş iyi bir kura çeker Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkar çok da üzülmeyin.

Son düzenleme:
Bari iki oyuncu daha kırmızı görsün de 3-0 hükmen olsun.

Avrupa Ligi'ndeki ilk maçta Adriano ile Aboubakar cezalı.

Bu kura şansıyla Beşiktaş iyi bir kura çeker Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkar çok da üzülmeyin.
yok artık ben en son ben maç oynadığımda 8-0 yenmiştim beşiktaşı fenerbahçeyle yok yine Beşiktaş maç yaptım 6-0 bitti

Ah be Beşiktaş sen son maça kadar lider gel. Son maçta farklı yenil. Olacak şey mi

Ben de düşündüm bunu ama Avrupa Ligi'ne gidiyor Beşiktaş 4. olsa yapılırdı ama.
benim yaptığım Playstationda Fenerbahçe-Beşiktaş maçı gibi olursa ikinci kez aynısı olucak
En sonda Fenerbahçe- Beşiktaş yapmıştım 8-0 bitti bu ikinci playstation vakası

Bu arada sürekli "Biz efendiyiz." diyen başkanın Ukrayna'da taze taze çekilmiş fotoğrafı da şöyle dursun.

Çıldırıyorum adsfsfsfsfsdf 8 isteriz
. Doğruya doğru hakem maçı katletmiş, hakemlerin bu tür basit hatalarla sadece türk takımlarına karşı maçı linç etmesi son zamanlarda sık olmaya başladı.

Yaa 2-3 sene önce biz 4 yerken az gülüp eğlenmedi beşiktaşlılar
Burası çempiyıns lig ega adamın aklını alırlar öyle şakaya gelmez
Çok uçmayın demiştik

Olacak iş değil ya buraya kadar çok iyiydi aslında namağlup 5 maçı tamamlamışsın son maça kadar ama bu maçta fark yiyip maçı tamamlamak iyi olmadı

Adamlar averajı en yüksek grup sonuncusu oldu

Ofsayttan gol atarken maç 3-3 oldu ya gerisini boşver diyen yorumcular şimdi ekranlarda bas bas bağırıyor.Ders niteliğinde maç oldu 😉