Dur başlama hemenBak @destere bizim gibi üşengeç değildir, onla beraber üçümüz gideriz biz de daha başlamadık
https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_1 şimdi şuna başlıyoruz, sen açıver de konuyu bizle birlikte izle hem bundan sonra geçeriz Ozark'a
Uzun zamandır yabancı dizi izlemiyorum bir kaç dizi tamamlamam lazım ve yeni sezonda açılıyorneyse ben diziye dalmaya gidiyorumbir ilk bölümüne mutlaka bak ama sonra karar ver
bizde öneri var ısrar yok illaki gelmem dersen zorla izlettirecek halimizde yok tabi ama sen yinede ilk bölüme bir bak
@MasacRE- sende durumlar ne alemde başladınmı başlayacakmısın ben yokken @Çiğdem- buralara uğrarsa saçını başını yolun konuyu açana kadar bırakmayın hogathayı
"Dilan Çiçek Deniz" dedik, @Çiğdem-'in kıskançlığıyla konu daldan dala atladı.
akşam kırk kez sana seslendim dizinin konusunu aç diye şirret hogatha nerelere kayboldunUzun zamandır yabancı dizi izlemiyorum bir kaç dizi tamamlamam lazım ve yeni sezonda açılıyorBir başlasam gerisi geliyor ama uzun ara verince tekrar yabancıya diziye başlamaya insan üşeniyor
CW Sezonuda açılmak üzere
Dur başlama hemenBak @destere bizim gibi üşengeç değildir, onla beraber üçümüz gideriz biz de daha başlamadık
https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_1 şimdi şuna başlıyoruz, sen açıver de konuyu bizle birlikte izle hem bundan sonra geçeriz Ozark'a
İzleyeceği dizide bile "rock" geçiyor, bir şey diyemiyorum.Dur başlama hemenBak @destere bizim gibi üşengeç değildir, onla beraber üçümüz gideriz biz de daha başlamadık
sıvacıların yorum yaptığı sayfada konunun aynı dalda kaldığı görülmemiştiraynı dalda kalsa zaten biz sıvacılarda sorun var demektir
@S.G.A.T. öyle ecünnü konuları açıyordu geberdiDur, senin kıskançlığından atlamıştık daldan dala, onu da atlamayalım.
Gitmeden önce seni delirtmezsem içimde kalırdı. Şimdi @destere de geldi, kombo deliriyorsundur.@S.G.A.T. öyle ecünnü konuları açıyordu geberdiŞimdi @Arslan Bey de gebermek üzere rahata kavuşmamıza az kaldı@Bully
Forumun bereketi kaçıyorGitmeden önce seni delirtmezsem içimde kalırdı. Şimdi @destere de geldi, kombo deliriyorsundur.
Allah bereket versin, ne diyeyim.Forumun bereketi kaçıyor
Bu konuyu silersek verirAllah bereket versin, ne diyeyim.
Bu konu, forum var olduğu sürece burada kalacak. Arada aç bak, gözün güzel görsün.Bu konuyu silersek verir
Yönetime onaya yolladımBu konu, forum var olduğu sürece burada kalacak. Arada aç bak, gözün güzel görsün.
Şu anda çok alakasız birisiyle sevgili de, neyse.
Furkan'la sevgili, biliyorum.Şu anda çok alakasız birisiyle sevgili de, neyse.
Aras Bulut'la yan yana fotoğraflarını koy, onu daha çok sever.Furkan'la sevgili, biliyorum.Tolga ile de Güneşin Kızları'nda oynamışlardı, onu hatırlatmak istedim.@Çiğdem- çok sever o diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?