Dilan Çiçek Deniz Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle hissettiğini hissettim ama çok geçti değiştirmek için.
Tabi sen biliyorsundur, bu yüzden ufak bir kuşkuya düşsen de için rahattır, biz yoldaşlarımızı yarı yolda bırakmayız sonuçta.
Castle Rock dizisini izlemeye başlıyoruz senide bekleriz diziye

Kısmet, o kadar izleyecek şey var ki hangisine yöneleceğimi şaşırdım.
Aylardır sinema ve dizi izlemiyorum. Varsa yoksa anime manga.
biraz azimle kısmetin açılabilir
bence sende başla ucundan kenarından bakarsın dizi tam senlik çıkar üç günde tüketirsin hem anime arası biraz stephen king iyi gider

biraz azimle kısmetin açılabilir
bence sende başla ucundan kenarından bakarsın dizi tam senlik çıkar üç günde tüketirsin hem anime arası biraz stephen king iyi gider
Kısmetim bu ara var gibi ama yok gibi de. Durumlar karışık diyebilirim.
Dizi için söz vermiyim, sonra sözünü tutmayan biri olarak gözükürüm, maazallah hiç istemem bu durumu.

Tam adamına söylemişsin diziyi
Sana listesini çıkarsın göstersin Enes, bir GoT bir de Çukur izlemiştir herhalde son yıllarda anime haricinde
Kısmetim bu ara var gibi ama yok gibi de. Durumlar karışık diyebilirim.
Dizi için söz vermiyim, sonra sözünü tutmayan biri olarak gözükürüm, maazallah hiç istemem bu durumu.

benim şiddetli ısrarıma dayanamaz

tatlı dilim yılanı bile anime çukurundan çıkarıp castle rock tepesine tırmandırır

Göreceğiz artık sonuçlarını yoldaşım. Umarım ikna olurum.
neyse ben diziye dalmaya gidiyorum
bir ilk bölümüne mutlaka bak ama sonra karar ver

bizde öneri var ısrar yok illaki gelmem dersen zorla izlettirecek halimizde yok tabi ama sen yinede ilk bölüme bir bak

@MasacRE- sende durumlar ne alemde başladınmı başlayacakmısın ben yokken @Çiğdem- buralara uğrarsa saçını başını yolun konuyu açana kadar bırakmayın hogathayı

Better Call Saul izleyeceğim 2 bölüm eksiğim var, onları tamamlayıp geçerim. Yarın başlarım yani sen yap açılışı arkandan gelirim

Better Call Saul izleyeceğim 2 bölüm eksiğim var, onları tamamlayıp geçerim. Yarın başlarım yani sen yap açılışı arkandan gelirim
kendin övdün diziyi şimdi ağırdan alman olmuyor yani millete kötü örnek oluyorsun imam böyle yaparsa cemaat hogathalaşır tabiki

hayır izlemedim onu birlikte izleriz
öyle izleyemediğim daha kırk dizi var onlara başlarız zamanla buna bir bakalımda
Ben de izlemedim ilk sezonu denk getirememiştik sizle, @Forumdash da izler ama kim bilir ne zaman gelecek foruma, belki de izleyip gelir zaten

"Dilan Çiçek Deniz" dedik, @Çiğdem-'in kıskançlığıyla konu daldan dala atladı.