Henüz geliştirme aşamasındalarmış, daha var, tarih vermiyorlar. "Ha" deyince olmuyor bu işler ama 2022'yi bulur gibi görünüyor. Teknik olarak da geliştirirlerse iyi olur.Win uygulamasını ne zamana çıkarırlar peki 2022’deyse yine iyi?
Henüz geliştirme aşamasındalarmış, daha var, tarih vermiyorlar. "Ha" deyince olmuyor bu işler ama 2022'yi bulur gibi görünüyor. Teknik olarak da geliştirirlerse iyi olur.Win uygulamasını ne zamana çıkarırlar peki 2022’deyse yine iyi?
Böyle tavsiyeler için de şuraya alalım seniAmazon Prime'da izlemelik güzel film önerisi olan var mı?
Tercihi 1.5 saat falan olsa tam süper olur
Boşver Araf yine destan yazmış ordan bulamam senin aklında varsa söyleBöyle tavsiyeler için de şuraya alalım seni
Dijital Platform İçerikleri - Genel Yorum Sohbet Konusu 🍿
Win uygulamasını ne zamana çıkarırlar peki 2022’deyse yine iyi? :A Henüz geliştirme aşamasındalarmış, daha var, tarih vermiyorlar. "Ha" deyince olmuyor bu işler ama 2022'yi bulur gibi görünüyor. Teknik olarak da geliştirirlerse iyi olur. :Afav10.net
Truman ShowBoşver Araf yine destan yazmış ordan bulamam senin aklında varsa söyle
Üçünü izledim son ikisini sinemada izledimTruman Show
Gone Girl
10 Cloverfield Lane
bu üçünden izlemediğin varsa artık
Minority ReportÜçünü izledim son ikisini sinemada izledim
1917 Amazon'da var mıymış güzel onu izlerim o zamanMinority Report
1917
Shutter Island
bu üçünü de izlediysen kesin olarak izlememiş olduğun bir film daha önereceğim
Bak bu yorum hoşuma gitti.
Şu aralar izlerse 1 bile verebilir, havalar bir miktar soğuduğu zaman izlerse az da olsa sevme ihtimali var gibi.Filmi izler ve tepkisi: "Bu filmle hiçbir bağ kuramadım, puanım 2."
12. sezondaki filmleri sevmemek için ilginç bahaneler üretiyor, 5-6 verip geçiyor. Bir şeylerin eksik olduğunu söylüyor ama detayına inmiyor. Sıcaklardandır sıcaklardan.Şu aralar izlerse 1 bile verebilir, havalar bir miktar soğuduğu zaman izlerse az da olsa sevme ihtimali var gibi.
Çok yakında Fav10'da...Önce Mubi'ye geldi, sonra BluTV'ye, şimdi de Bein Connect'e. Wong Kar-wai'nin filmleri Bein Connect'te!
Mubi ve BluTV tamam da, Bein Connect ilginç oldu. Hele üçü birden yayınlaması daha da ilginç oldu.Çok yakında Fav10'da...
Herhalde adam Türkiye'de bedavaya verdi filmin haklarını.
İnşallah bu listenin daha da zenginleştiğini de görürüz.Ekli dosyayı görüntüle 108052
Ekli dosyayı görüntüle 108053
BluTV yönetmenler için ayrı bir bölüm oluşturmuş ve çok iyi olmuş.
BluTV güncelleştirmeye aldı kendisini, mobil uygulamasından girince fark ettim. İnternet sitesinde de aynı düzeni yapmışlar. Yönetmenler ve filmler konsepti çok iyi.İnşallah bu listenin daha da zenginleştiğini de görürüz.
Gecenin köründe izlemeni tavsiye etmiyorum, hele de bütün sezonu yayınlarlarsa hiç tavsiye etmiyorum. Heyecandan hepsini bitirmeye kalkarsın, uykusuz kalırsın. @MEnes öyle bir şey yapabilir ama, yapamasa işten geldikten sonra bütün gecesini gündüze katıp bitirmeye çalışır.Exxen'e GNC Turkcell kampanyasıyla 1 aylık ücretsiz kampanyasından üye olup otomatik ödemeyi anında iptal ettim. Ücretsiz bile olsa hayatta üye olmam diyordum ama Leyla ile Mecnun olunca akan sular durur... 00.00'da yayınlayacaklarmış, ilk izleyenlerden olmak için direkt üye oldum ama kesin rezalet çıkacak, sunucular filan kaldırmayacaktır takıla takıla izlemeye çalışacağız.
Umarım tüm sezonu tek çırpıda yayınlamazlar. Mümkünse haftada 1 bölüm yayınlasınlar ki tadını çıkara çıkara izleyelim nasılsa 10 bölümden oluşacak 50 dakika filandır süresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?