Dijital Platform İçerikleri - Genel Yorum Sohbet Konusu 🍿

Win uygulamasını ne zamana çıkarırlar peki 2022’deyse yine iyi? :A
Henüz geliştirme aşamasındalarmış, daha var, tarih vermiyorlar. "Ha" deyince olmuyor bu işler ama 2022'yi bulur gibi görünüyor. Teknik olarak da geliştirirlerse iyi olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
1627673583543.png

BluTV'ye meşhur film geldi. :D

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Amazon Prime'da izlemelik güzel film önerisi olan var mı? :A
Tercihi 1.5 saat falan olsa tam süper olur :A

Amazon Prime'da izlemelik güzel film önerisi olan var mı? :A
Tercihi 1.5 saat falan olsa tam süper olur :A
Böyle tavsiyeler için de şuraya alalım seni :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Böyle tavsiyeler için de şuraya alalım seni :A

Boşver Araf yine destan yazmış ordan bulamam senin aklında varsa söyle :A

Şu aralar izlerse 1 bile verebilir, havalar bir miktar soğuduğu zaman izlerse az da olsa sevme ihtimali var gibi. :A
12. sezondaki filmleri sevmemek için ilginç bahaneler üretiyor, 5-6 verip geçiyor. Bir şeylerin eksik olduğunu söylüyor ama detayına inmiyor. Sıcaklardandır sıcaklardan. :A

1628111473265.png

1628111490427.png

Asghar Farhadi'nin The Past filmi, Mubi'nin 5 Ağustos filmi olmuş. Geçtiğimiz yıl, 8. film kulübünde konuşmuştuk.

Önce Mubi'ye geldi, sonra BluTV'ye, şimdi de Bein Connect'e. Wong Kar-wai'nin filmleri Bein Connect'te!

1629010344765.png

Exxen'e GNC Turkcell kampanyasıyla 1 aylık ücretsiz kampanyasından üye olup otomatik ödemeyi anında iptal ettim. Ücretsiz bile olsa hayatta üye olmam diyordum ama Leyla ile Mecnun olunca akan sular durur... 00.00'da yayınlayacaklarmış, ilk izleyenlerden olmak için direkt üye oldum ama kesin rezalet çıkacak, sunucular filan kaldırmayacaktır takıla takıla izlemeye çalışacağız.

Umarım tüm sezonu tek çırpıda yayınlamazlar. Mümkünse haftada 1 bölüm yayınlasınlar ki tadını çıkara çıkara izleyelim nasılsa 10 bölümden oluşacak 50 dakika filandır süresi.

• Beğendim
Reactions: Araf
Exxen'e GNC Turkcell kampanyasıyla 1 aylık ücretsiz kampanyasından üye olup otomatik ödemeyi anında iptal ettim. Ücretsiz bile olsa hayatta üye olmam diyordum ama Leyla ile Mecnun olunca akan sular durur... 00.00'da yayınlayacaklarmış, ilk izleyenlerden olmak için direkt üye oldum ama kesin rezalet çıkacak, sunucular filan kaldırmayacaktır takıla takıla izlemeye çalışacağız.

Umarım tüm sezonu tek çırpıda yayınlamazlar. Mümkünse haftada 1 bölüm yayınlasınlar ki tadını çıkara çıkara izleyelim nasılsa 10 bölümden oluşacak 50 dakika filandır süresi.
Gecenin köründe izlemeni tavsiye etmiyorum, hele de bütün sezonu yayınlarlarsa hiç tavsiye etmiyorum. Heyecandan hepsini bitirmeye kalkarsın, uykusuz kalırsın. @MEnes öyle bir şey yapabilir ama, yapamasa işten geldikten sonra bütün gecesini gündüze katıp bitirmeye çalışır. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483
Son Üye
justking