Önce Dexter'ın dizisi ''Six Feet Under'' ardından Debra'nın dizisi Limitless'e başlayacağım. Hemen ayrılamam bu ikiliden, hazır değilim.Debra dizi için büyük renkti ama onsuz da olur bence. Aslolan Dexter'ın kendisi.
Önce Dexter'ın dizisi ''Six Feet Under'' ardından Debra'nın dizisi Limitless'e başlayacağım. Hemen ayrılamam bu ikiliden, hazır değilim.Debra dizi için büyük renkti ama onsuz da olur bence. Aslolan Dexter'ın kendisi.
İkisi de bir Dexter değil ama Six Feet Under'ın ilk sezonu çok güzel.Önce Dexter'ın dizisi ''Six Feet Under'' ardından Debra'nın dizisi Limitless'e başlayacağım. Hemen ayrılamam bu ikiliden, hazır değilim.
Forumda gördüm bu konuyu, izlemeye başladım gerçekten efsane bir diziShowtime ekranlarında 8 sezon boyunca büyük ilgi gören ve adını unutulmaz diziler arasına yazdıran Dexter izle, geçtiğimi sezon yayınlanan final sezonuyla ekranlara veda etti.
Diziyi izleyenler dizinin tüm sezonlarına dair yorumları bu başlık altından yapabilirler...
Önemli Not: Konuda spoiler verileceği zaman mutlaka spoiler butonu kullanılmalıdır ve spoiler'ın hangi bölüme dair olduğu belirtilmelidir...
Bu arada dizinin 8. sezonunda forumda yapılan güncel yorumları şu konudan okuyabilirsiniz: https://fav10.net/forum/threads/dexter-8-sezon-final-sezonu-yorumları.193992/
Not: Konu 4 Ağustos'ta açıldı fakat eski mesajlar taşınabilsin diye tarihi geri alındı...
Bitirdim müthiş bir dizi kesinlikle izle pişman olmazsınBu diziyi tavsiye eden var mı ?
Bunu hiç izlemedim Dexter Original Sin başladı. Çok güzel. Öneririm. (Dexter gençliğini anlatıyor)Bitirdim müthiş bir dizi kesinlikle izle pişman olmazsın
İş arkadaşlarım bahsediyorlardı Original Sin dizisinden İzlemeye çalışırım uygun bir zamanımda.Bunu hiç izlemedim Dexter Original Sin başladı. Çok güzel. Öneririm. (Dexter gençliğini anlatıyor)
96 bölüm, çok da uzun değil Ama bölümler ortalama 50 dakika.
Prison Break manyak gibi kesinlikle izle.96 bölüm, çok da uzun değil Ama bölümler ortalama 50 dakika.
Ben de Prison Break’e başlamayı düşünüyorum
Ben çok keyif aldım Dexter’dan. Farklı hikayeler işleniyor ama konu bütünlüğü de korunuyor.Prison Break manyak gibi kesinlikle izle.
Ben de bunu izlemeye çalışırım ama ne zaman bilmiyorum değer mi ondan da emin değilim