Aslında tam heyecanlı noktasında kalmıştım ama sıkılma geldi bana. Bıraktım, @yatutarsa çok kızmıştı...Kaliteden mahrum kalma da basla
Aslında tam heyecanlı noktasında kalmıştım ama sıkılma geldi bana. Bıraktım, @yatutarsa çok kızmıştı...Kaliteden mahrum kalma da basla
Biz orada heyecanla 9 ay bekledik sen hemen izleyiver ne güzel iş.6. SEZON
Vay la finale gidiyoruz, bitince kendimi boşlukta bulmaktan korkuyorum. Sezon finalinin son sahnesi süperdi, yeni sezon ilk bölümü de izledim ortalık baya karisiyor.
Bu sezon dini bi sezon oldu, Sam olayı vardı kendisi öldü. Dextera da din kitabı bıraktı.
Travis ve Gellar belalari çıktı , baya ugrastirdi bizi. Gellar hayaliymis, aynı Dexter gibi Travis de
Debranın Dextera karşı hisleri de olaydi, ağzım açık kaldı o sahnelerde.
Debra Dextarı öğrendi. Yani yeni sezon ilk bölümü ve ikinci bölümün 20 dakikasını izledim. Debra da bu olaya ortak artık.
8.5/10
Çok özledik be Dexter reyis.
Final hakkında:
@Yiğitt finalin tek güzel yanı dizinin geri dönüşü için açık kapı bırakılması. Ama 5 yıl sonra ama 10 yıl sonra reyis geri dönecek.
Aynen, geri dönüş olacağını ben de anladım. Tam bitti derken, kapatacaktım ki bir anda oduncu yerine döndük. Ne olduğunu anlayamadım, sonradan görünce olayı anladım. Kesin dönecek, ben eminim bundan.
Zaten dönmeye müsait bir konusu var, Debra'sız nasıl olur tabi bilemiyorum. Benim için izlettiren en büyük etken oydu.