Ne bileyim ben ne dedininsan profilde yazarmerhaba dedik tam oraya yakışırdı bu mesaj
Ne bileyim ben ne dedininsan profilde yazarmerhaba dedik tam oraya yakışırdı bu mesaj
@xemrexxx pek hoş gelmedi bana bukez
@xemrexxx pek hoş gelmedi bana bukez
beni etiket manyağına cevirirdi ve bula bula tek ona etiketlemiş
Bir alıntısıda vardı sanki. Sonra bakacam tüm bildirimlere
bekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz
sen beni kutlamışmıydınTekrar hoşgeldin aramıza
Bu ne küstahsızlıkbekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz
sen beni kutlamışmıydın
@destere reyiz al bakalımTebrik ederim testereceğim önüne gelen her kızı kesmeye kalkıştığın için sana aşağıdaki ödülü vereyim Nam-ı değer melis , sen seversin@destere
pardon kutlamayan hainlerle karıştırdım seni
bekliyorum hediyeleri isveçten olsun yerli hediye istemiyoruz
Sen yeterki iste
Sana 4 hediye vereceğim.
İşte geliyor:
Ekli dosyayı görüntüle 58265
açıklama için kendini yorma. Google geçen seferki gibi iyi göstermiyor.
Ben sana türkçesini belirttim okursun
Sıradakı:
Bunu bir tek sen anlarsın
Sıradaki:
Buda geçen bir günümü özetlemiştimya, bunu saklamıştım.Buda ogünden. Şimdi zamanı
Sıradaki:
Müzik olmazsa olmaz ve bir tek bu yeni değil
Tüm dertlere aman boşver haide haide diyoruz
teşekürler turkuazz , hediyelerin hepsi güzel ama özellikle dilan çiçek daha bir güzel
Fotoğraflarımı paylaştığım karatavuğu keşfettiğin yere bak çeviri ordahediyelerin hepsi birbirinden muhteşem @Dosi teşekürlerilk hediye akrostiş muhteşem zaten çevirisini yapmıştın çeviride muhteşemdi
ikinci resimdeki isveç karatavuğu o da harika
üçüncü resim kuzey ülkelerinde yaygın olan harika bir sokak heykeli yalnız tosbağaya binmiş tıfıl oğlanın oraya özgü bir hikayesi varmı ?
dördüncü hediye ise zaten benim helenam)
teşekürler turkuazz , hediyelerin hepsi güzel ama özellikle dilan çiçek daha bir güzel
bundan sonra tek tek kare kare isveçi keşfedeceğiz birlikteFotoğraflarımı paylaştığım karatavuğu keşfettiğin yere bak çeviri orda
Bu şiir o şiir değil. 0 kilometre sıcağı sıcağına yazıp paylaştım. Diğeri kafiyeli falandı bu farklı
o heykelinde hikayesini araştıracam. Bilgi falan yoktu üstünde.
Seninle birlikte keşfediyorum bazı şeyleri
20 bildirimin 18 i sana aitti, güzel bir tablobundan sonra tek tek kare kare isveçi keşfedeceğiz birlikte
şimdi ilginç yorumlar konusunu bile bulamıyorum kaldıki 9. sayfayı bulmak daha zor20 bildirimin 18 i sana aitti, güzel bir tablo
Keşfederiz tabiki. Hele bi havalar ısınsın neler neler keşfedeceğiz bakalım
Şu ilginç yorumlarda 9. sayfadaki bir mesajımı görmemişsin. Sende varsın içinde
Aaa bide gece yoktun
8mişşimdi ilginç yorumlar konusunu bile bulamıyorum kaldıki 9. sayfayı bulmak daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?