Hhaha Aaa nerede söyleyecek ayoll rüyama girip mesaj gönderdiNerelerde buSana söylemiştir kesin
Hhaha Aaa nerede söyleyecek ayoll rüyama girip mesaj gönderdiNerelerde buSana söylemiştir kesin
En çokta sen sevinmişsindestere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahil@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
O nerden çıktı
Onun sevdikleri başka artık
Ne güldüm.Sahne zaten efsane.
hahah komikmiş
Efsane olmuş. Heleki son sahne.
@Harunnn60 Bu da ne Dudu onu Kızılderi heykeline hapis etmiş olmasın
Hahahah gülmekten krize girdim.
Hahaha valla izlerken ben de aynısını düşündüm. Yalandan örtünseydim bari diye.Bu kadar olmaz bazen zihnimi okuduğunu düşünüyorum.
öyle görünüyor baksana
Harika olmuş.Zaten sahne de ayrı efsane.
Ben buna niye güldüm ahahahahahaha
76 kişiyi etiketlemişsin ben yokum, hain adam.
Yoksa başına silah mı dayadılar canısı .s
Hhahaha Aaa hepsi cuk oturmuş @mrt-06 @kerem falan
Özellikle şu kareİnsan en sevdiğinden kazık yermiş burada özlüyor gibi yapıyorduk ama ölümden sonra işn artkasındakılerin maskesi düştü@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yiğitt
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğittolayy.
Aaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayolkiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış@Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış@Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693
Ayyy destereye neler yapmışş ondan birden kayboldu ortadannnn
Bir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı HogathaAaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayol
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
Fok Balığı tavada çok güzel oluyormuş hamsinin yokluğunda koca kışı geçirdikAaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayol
Bir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı Hogatha
Hayatı palavra mezar bekçisi kılıklıBir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı Hogatha
Zehir zıkkım olsunFok Balığı tavada çok güzel oluyormuş hamsinin yokluğunda koca kışı geçirdik@mrt-06 @Forumdash @Harunnn60
sizin evin kanalizayonunda adamın cesedi
Düdüklü patlar diye korkup fırında pişirir bizim hogathakiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
Doğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruzİnsan sevdiğini yer mi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?