Keith Long
Favori Üye
valla ben bile öyle bitirmiyorum ucu açıkOlur aslında ama final yapmış olursun.
@destere gelir elinde bir silah, "demek beni bu kadar çabuk unuttun." der ve vurur, bu hikaye de biter.
valla ben bile öyle bitirmiyorum ucu açıkOlur aslında ama final yapmış olursun.
@destere gelir elinde bir silah, "demek beni bu kadar çabuk unuttun." der ve vurur, bu hikaye de biter.
Bana servetini akıtanlar var zaten sen kendi derdine yan kenar dilberi
Emek var şuku.
Daha çok kişi görsün diye etiketledim. Görmediğin bir şeye gülemezsin.
Hhahah @destere gelince Çiğdem diye konu açmıştı @xemrexxx gerçekten geldi tam öyle olduk ?A
https://fav10.net/forum/threads/destere-foruma-dönünce-Çiğdem-temsili.282924/
Yoo görür herkes
nikah günü @Çiğdem tarafından terk edilen destere bu görüntülerden sonra intihar etmiş diyolla @Harunnn60 helvasını kar fokun
Acıdım garibananikah günü @Çiğdem tarafından terk edilen destere bu görüntülerden sonra intihar etmiş diyolla @Harunnn60 helvasını kar fokun ?A @Dosi @vadikızı @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Forumdash @ozgur2113 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 65865
Acıdım garibana
Hhaha bune beenikah günü @Çiğdem tarafından terk edilen destere bu görüntülerden sonra intihar etmiş diyolla @Harunnn60 helvasını kar fokun ?A @Dosi @vadikızı @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Forumdash @ozgur2113 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 65865
Hhaha bune beeBana zaten gerek yokmuş gelin olarak @destere kendi kendisiyle evlenirdi ?AGelin kendi olmuş zaten@Forumdash @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt
Hhaha bune beeBana zaten gerek yokmuş gelin olarak @destere kendi kendisiyle evlenirdiGelin kendi olmuş zaten@Forumdash @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt
Kiz bence @Harunnn60 seninkini bu kaydıraktan kaydırdı bence
Binbitürlü şey düşünüyoruz gerçektenmig eberdi ne oldu sonra herif hiçbirşey yokmuş gibi slm diyip geliyor normal konusmaya devam ediyor hergün burdaymıs gibi .F Ne oldu ne gitti anlatma yok
Hayatı tam bir muamma, ajan falan olmasın bu :aBinbitürlü şey düşünüyoruz gerçektenmig eberdi ne oldu sonra herif hiçbirşey yokmuş gibi slm diyip geliyor normal konusmaya devam ediyor hergün burdaymıs gibi .F Ne oldu ne gitti anlatma yok ?A@Forumdash @Harunnn60
@Çiğdem le seni de kaydırmak lazım burdan
@Forumdash İle @destere de var bir mafya olayları benceHayatı tam bir muamma, ajan falan olmasın bu :a
AMAN BİZZDEN UZAK CEHENNEME DİREK OLSUN İKİSİ DE
kız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucan@destere 'mizi bu kötü günde yalnız bırakmadık ve forum halkı olarak onu yolcu ettik.(Allah korusun diyeyim yinede.) ( Bak yine düşünüyorum.) (Ah bu ben.)
Cenaze ekibi kimler gelmiş, kimler yokmuş, kim ne demiş hepsini bir bir videoya çekti. İzleyelim bakalım cenaze nasıl geçmiş.
Katkılarından dolayı @XanTier 'e büyük teşekkürler.
Ben Merve Aksak tatlımkız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucançiğdem gerçekten arzu çıktı videodaki gibi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Sg.a.t. @mrt-06 @denizz19
@kerem in doğum günü konusuna gel bırak ölüleri şimdikız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucançiğdem gerçekten arzu çıktı videodaki gibi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19
nikah günü @Çiğdem tarafından terk edilen destere bu görüntülerden sonra intihar etmiş diyolla @Harunnn60 helvasını kar fokun@Dosi @vadikızı @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Forumdash @ozgur2113 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 65865
kız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucançiğdem gerçekten arzu çıktı videodaki gibi@Dosi @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19
Önceden olsa @serhatt derdim ama pek bir üzgün Hogatha yok diye acaba aşık mo oldu olabilir bence neticede çiğdem de erkek sayılır @Maskeli Fedai den daha kıllı ; @Sherlock ve @MasacRE den daha çok erkek dizisi izliyor ; eee boz ayı @destere yi de yumuşattı; oklavasi @Forumdash in bamyasindan daha işlevselmiş daha nolsunBence @Çiğdem hala hayatta, ölen kim bilmem
Sincaba ateş etmek isteyen baba canından oldu
Sakarya'da 54 yaşındaki bir adam ağaçta gördüğü sincaba ateş etmek için kızının balkondan kendisine tüfeğini atmasını istedi. Tüfeğin yere düşerek ateş alması sonucu baba hayatını kaybetti, kızı ise yaralandı.tr.sputniknews.com
ağzın kopsun çenen tutulsun pis mahluk suratına tükürüyorumÖnceden olsa @serhatt derdim ama pek bir üzgün Hogatha yok diye acaba aşık mo oldu olabilir bence neticede çiğdem de erkek sayılır @Maskeli Fedai den daha kıllı ; @Sherlock ve @MasacRE den daha çok erkek dizisi izliyor ; eee boz ayı @destere yi de yumuşattı; oklavasi @Forumdash in bamyasindan daha işlevselmiş daha nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?