Destere'nin Cenaze Töreni (Fav10 Özel)

Bana servetini akıtanlar var zaten sen kendi derdine yan kenar dilberi :A
Daha çok kişi görsün diye etiketledim. Görmediğin bir şeye gülemezsin. :D
Hhahah @destere gelince Çiğdem diye konu açmıştı @xemrexxx gerçekten geldi tam öyle olduk ?A:A
https://fav10.net/forum/threads/destere-foruma-dönünce-Çiğdem-temsili.282924/
Yoo görür herkes :A
Gelmiş bile :A Dizimin senaryosunda değişiklik yapayım da @Çiğdem- töre cinayetine kurban gitsin :D:D
nikah günü @Çiğdem tarafından terk edilen destere bu görüntülerden sonra intihar etmiş diyolla @Harunnn60 helvasını kar fokun :A :A @Dosi @vadikızı @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Forumdash @ozgur2113 @cookies
65865

Acıdım garibana :(
Hhaha bune bee :F Bana zaten gerek yokmuş gelin olarak @destere kendi kendisiyle evlenirdi :A :A :A Gelin kendi olmuş zaten :F @Forumdash @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt

@destere 'mizi bu kötü günde yalnız bırakmadık ve forum halkı olarak onu yolcu ettik. :( (Allah korusun diyeyim yinede. :A ) ( Bak yine düşünüyorum. :A ) (Ah bu ben. :A)

Cenaze ekibi kimler gelmiş, kimler yokmuş, kim ne demiş hepsini bir bir videoya çekti. İzleyelim bakalım cenaze nasıl geçmiş. :F

Katkılarından dolayı @XanTier 'e büyük teşekkürler. :relieved:

kız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucan :A çiğdem gerçekten arzu çıktı videodaki gibi :A @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19

kız harun işe yaramazı @Çiğdem in cenaze işlemlerine başla işin zor değil videodan HOGATHAYI Atıp yerine pilatesçi ona buna gööööönlünü veren burcuyu yani @serhatt ı koyucan :A çiğdem gerçekten arzu çıktı videodaki gibi :A @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19
@kerem in doğum günü konusuna gel bırak ölüleri şimdi :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Bence @Çiğdem hala hayatta, ölen kim bilmem :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bence @Çiğdem hala hayatta, ölen kim bilmem :A

Önceden olsa @serhatt derdim ama pek bir üzgün Hogatha yok diye acaba aşık mo oldu olabilir bence neticede çiğdem de erkek sayılır @Maskeli Fedai den daha kıllı ; @Sherlock ve @MasacRE den daha çok erkek dizisi izliyor ; eee boz ayı @destere yi de yumuşattı; oklavasi @Forumdash in bamyasindan daha işlevselmiş daha nolsun :A