belki de yanlış numara verdi yelloz
belki de yanlış numara verdi yelloz
Hiç konuşmadınız mıbelki de yanlış numara verdi yelloz![]()
Telefon numarasını aldın ya o mu değil mi diye arasaydın önce keşkebelki de yanlış numara verdi yelloz![]()
Aldiğin zaman hiç hemen mesaj yazıp sana geri dönüşde mi yapmadı
Aman o iş karışık biraz belki de bana numarasını vermemişte olabilirTelefon numarasını aldın ya o mu değil mi diye arasaydın önce keşke![]()
Ne olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortadaAldiğin zaman hiç hemen mesaj yazıp sana geri dönüşde mi yapmadıNe saçma şey hiç vermmeseydi o zaman
![]()
Ayak üstü olmuş yazıkkkNe olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortada![]()
Müge Anlı is coming..tövbe estf.
Form doldurcamMüge Anlı is coming..
Ne olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortada![]()
Benim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş benceAyak üstü olmuş yazıkkk![]()
Sende bir arasana.Form doldurcam![]()
Gerçekten bacımlık bir hareket değil. Forumda kendisini cekinmeden ifşalayan birisi sonuctaBenim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş bence![]()
Kızın yüreğine indirmek istememSende bir arasana.![]()
kandırdı beni yılan dilBenim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş bence![]()
Aslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydıGerçekten bacımlık bir hareket değil. Forumda kendisini cekinmeden ifşalayan birisi sonuctaNeden yanliş no versin? @serhatt neden bir mesaj yazmamiş aldiği zaman
bu apayrı bisoru işareti
Kızın yüreğine indirmek istemem![]()
Muhtemel seçenekler arasındaAcaba katil @serhatt mı 😱
Nasıl vermedi? Sen bilmiyor musun rehberinde kaç tane Çiğdem'in olduğunuAslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydı![]()
Rehberimde bi tane Çiğdem var ve be o Çiğdem'in kim olduğunu bilmiyorum zaten hayatımda başka Çiğdem de yokNasıl vermedi? Sen bilmiyor musun rehberinde kaç tane Çiğdem'in olduğunu![]()
Destereye göz koyduysa herşeyi yaparAcaba katil @serhatt mı 😱
Nasıl vermedi noyu? Nerden buldun? Gökten inmedi ya bu numara sanaAslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydı![]()