belki de yanlış numara verdi yellozcep teli vermese neyse de cebi bile verip cevap vermemek @destere gibi gitti. ada destereyle gitti
belki de yanlış numara verdi yellozcep teli vermese neyse de cebi bile verip cevap vermemek @destere gibi gitti. ada destereyle gitti
Hiç konuşmadınız mıbelki de yanlış numara verdi yelloz
Telefon numarasını aldın ya o mu değil mi diye arasaydın önce keşkebelki de yanlış numara verdi yelloz
Aldiğin zaman hiç hemen mesaj yazıp sana geri dönüşde mi yapmadı Ne saçma şey hiç vermmeseydi o zaman
Aman o iş karışık biraz belki de bana numarasını vermemişte olabilirTelefon numarasını aldın ya o mu değil mi diye arasaydın önce keşke
Ne olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortadaAldiğin zaman hiç hemen mesaj yazıp sana geri dönüşde mi yapmadı Ne saçma şey hiç vermmeseydi o zaman
Ayak üstü olmuş yazıkkkNe olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortada
Müge Anlı is coming..tövbe estf.
Form doldurcamMüge Anlı is coming..
Ne olduğunu bende anlamadım bi karışıklık var ortada
Benim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş benceAyak üstü olmuş yazıkkk
Sende bir arasana.Form doldurcam
Gerçekten bacımlık bir hareket değil. Forumda kendisini cekinmeden ifşalayan birisi sonucta Neden yanliş no versin? @serhatt neden bir mesaj yazmamiş aldiği zaman bu apayrı bisoru işaretiBenim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş bence
Kızın yüreğine indirmek istememSende bir arasana.
kandırdı beni yılan dilBenim anladığım şu Serhat'a verdiği telefon numarası Çiğdem'in değilmiş bence
Aslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydıGerçekten bacımlık bir hareket değil. Forumda kendisini cekinmeden ifşalayan birisi sonucta Neden yanliş no versin? @serhatt neden bir mesaj yazmamiş aldiği zaman bu apayrı bisoru işareti
Kızın yüreğine indirmek istemem
Muhtemel seçenekler arasındaAcaba katil @serhatt mı 😱
Nasıl vermedi? Sen bilmiyor musun rehberinde kaç tane Çiğdem'in olduğunuAslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydı
Rehberimde bi tane Çiğdem var ve be o Çiğdem'in kim olduğunu bilmiyorum zaten hayatımda başka Çiğdem de yokNasıl vermedi? Sen bilmiyor musun rehberinde kaç tane Çiğdem'in olduğunu
Destereye göz koyduysa herşeyi yaparAcaba katil @serhatt mı 😱
Nasıl vermedi noyu? Nerden buldun? Gökten inmedi ya bu numara sana Hayır erkek numaraları alıp kız diye mi kaydediyorsun Tel çalinca "ayy yeni kız düşürdüm" moduna mı giriyorsun napıyorsunAslında Çiğdem vermedi bana numarasını, ben bendeki Çiğdemin o olduğunu sanıp aradım ve aradığım tel kapalıydı