Yalanlamadinağzın kopsun çenen tutulsun pis mahluk suratına tükürüyorum
Yalanlamadinağzın kopsun çenen tutulsun pis mahluk suratına tükürüyorum
Yine rüyasında görmüş Bari ulu orta anlatma şu rüyalarınıÖnceden olsa @serhatt derdim ama pek bir üzgün Hogatha yok diye acaba aşık mo oldu olabilir bence neticede çiğdem de erkek sayılır @Maskeli Fedai den daha kıllı ; @Sherlock ve @MasacRE den daha çok erkek dizisi izliyor ; eee boz ayı @destere yi de yumuşattı; oklavasi @Forumdash in bamyasindan daha işlevselmiş daha nolsun
Eyyy insanoğlu; Sen ki ne güzel beddua ettin öyleağzın kopsun çenen tutulsun pis mahluk suratına tükürüyorum
İkisi de senlik değil İnandıramazsın beni debelenme
ben bir foto görüyorum? Hande tek, niye ikiside yazdın @Forumdash ?İkisi de senlik değil İnandıramazsın beni debelenme
Hadi ordan lafı değiştirme Huyunu suyunu bilmek için incelemeye gerek yok Sen de kan mı vardi kan emici
Gossip Girl dizisinden neydüğü belirsiz tip Mommy severdiben bir foto görüyorum? Hande tek, niye ikiside yazdın @Forumdash ?
böyle bi saçmalığı yalanlama gereği duymadımYalanlamadin
Senden de iltifat aldım ya ölsem de gam yemem artık @xemrexxxYine rüyasında görmüş Bari ulu orta anlatma şu rüyalarını
Eyyy insanoğlu; Sen ki ne güzel beddua ettin öyle
Hadi ordan lafı değiştirme Huyunu suyunu bilmek için incelemeye gerek yok Sen de kan mı vardi kan emici
Gossip Girl dizisinden neydüğü belirsiz tip Mommy severdi
öl o zaman çiğdemin yanına gitböyle bi saçmalığı yalanlama gereği duymadım
Çikom ölmedi yakında gelecek kaçacak delik arasan iyi edersinöl o zaman çiğdemin yanına git
bu nasıl sahiplenme böyle @Harunnn60 duymasınÇikom ölmedi yakında gelecek kaçacak delik arasan iyi edersin
Cunku Can sisterlık bunu gerektirirbu nasıl sahiplenme böyle @Harunnn60 duymasın
öl o zaman çiğdemin yanına git
hala mesaja geri dönmedi mi???Çikom ölmedi yakında gelecek kaçacak delik arasan iyi edersin
yok be gebercem meraktan nolmuş olabilir yani bu kadar gün gelmemesini gerektircekhala mesaja geri dönmedi mi???
Wassaptan mesaj yazdım demiştin dimi? Ara ordan görüldü de mi olmadı😱yok be gebercem meraktan nolmuş olabilir yani bu kadar gün gelmemesini gerektircek
tel kapalıWassaptan mesaj yazdım demiştin dimi? Ara ordan görüldü de mi olmadı😱
tel kapalı
tövbe estf.tel kapalı
kötü şeyler olduğundan şüpheleniyorum artık, hiç hayra alamet değil bu iştövbe estf.
cep teli vermese neyse de cebi bile verip cevap vermemek @destere gibi gitti. ada destereyle gittikötü şeyler olduğundan şüpheleniyorum artık, hiç hayra alamet değil bu iş