destere'in Forumda 5.Yılı !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

-AÇIKLAMA-
2012 yılında üye olan @destere'yi ilk 2 yılı hariç son 3 yıldır tanıyorum çünkü 3 yıldır sapığım olarak dolaşıyor çocuk forumda
gerçi o benim sempatik sapığım foruma her yaz verdiği 6 aylık ara sayesinde forum için olmazsa olmaz olduğunu hatırlıyoruz sürekli

-DÜŞÜNCELERİM-
Bir ara forumun en çok takip edileni seçilmişti ama gerçekten forumun marka isimlerinden , ben eğlenceli kimliiğimle tanınan birisiyim oyüzden benim kadar eğlenceli yada cinsmi desem
destere beni çok eğlendiriyor sanki bir dizi kahramanı gibi bazen gerçek olamayacak kadar gerçek dışı dizi dünyasından fırlamış gibi ayoll bukadar övgü yeter yoksa yine 3 yıl daha peşimi bırakmaz iyiki foruma gelmişsin ayoll

-HEDİYEM-
Buda hediyen fok balığından önceki avatarın @mrt-06 ile birlikte sana çok yakıştırıyorduk avatar değiştirince sende kaybetmiştin resmi ufak bir boyutunu bulup forumda, büyüttüm görüntüsü bozulmadan ancak bukadar oluyor

Son düzenleme:
Tebrikler sıvacı kardeşim nice yıllara
@destere

Bu sefer hediyen bu dişi sıvacı ablamız. Artık bilrikte hangi duvarı sıvarsınız bilinmez

Tebrikler @destere keşke foruma hiç gelmemiş olsaydın da 5.yılını kutlamasaydık, umarım 6.yılını kutlamayız.

Sana çok güzel hediyeler hazırlamıştım aslında ama oklava korkusundan veremiyorum, yoksa sana hediyelerin en güzellerini vereceğimden hiçbir kuşkun olmasın.

Edepli hediyelerin suyumu çıktı ayoll doğru dürüst hediye ver

Edepli hediyelerin suyumu çıktı ayoll doğru dürüst hediye ver
Bizim hediyelerimizin nesi var kız
Edep timsali bir hediye verdim işte daha ne vereyim
Alın teri kurumamış bir sıva emekçisi ablamızın nesini beğenmedin

@destere tebrikler batırdın yine ortalığı
) neyse snaa blake lively ve ryan reynolds çiftini hediye ediyorum artık hangisine şapıp kullanırsın bilemem, değişik fantezilerin var zira
)

[SPOILERhttps://youtu.be/18kyEwPH0pc][/SPOILER] hediyen işte @destere gündemden hediye halkın Polisini iyi anla diye yolladım

herzamanki gibi muhteşemsin hogatha sende olmazsan kmsenin bizi hatırlayacağı yok zaten
dediğin gibi ergenlik dönemimizde düştük foruma onca zaman geçti deselerki şu ana kadar değişen nedir senin açından? değişen bişey yok hala ergeniz ve hala kuma sayısını beşe tamamlayamadık
çalışmalarımız devam ediyor ama

hakkımdaki düşüncelerinde muhteşem herzamanki gibi.... sevildiğimizi bildiğimiz için seviyoruz demekki boşuna peşinden dolaşmıyorum yani

hediyemde çok güzel o resmi ben bulamadım hiçbiryerde bir olduki silmiştim ondan sonra tüm araştırmalarıma rağmen o tıfıl çocuklara rastlayamadım

Halkın Polisi siyasi gündemden gittiği için siyasi olaylı bir hediye verdim