içki bilmiyorumda sigara içiyormuş en nefret ettiğim şey ayoll hapise girmeyecen deseler tüfek alır sokakta içenleri vura vura giderdim bilgisayar oyunu gibi@destere belki gerçek aşkını bulursa içmeyi bırakır. )))))
içki bilmiyorumda sigara içiyormuş en nefret ettiğim şey ayoll hapise girmeyecen deseler tüfek alır sokakta içenleri vura vura giderdim bilgisayar oyunu gibi@destere belki gerçek aşkını bulursa içmeyi bırakır. )))))
Her şey vardır onda. ))))içki bilmiyorumda sigara içiyormuş en nefret ettiğim şey ayoll hapise girmeyecen deseler tüfek alır sokakta içenleri vura vura giderdim bilgisayar oyunu gibi
boşun kardeşim olarak kabul etmedim seni ayollHer şey vardır onda. ))))
Bende ne sigara ne içki ne de diğerleri hiçbiri yok.
@destere gördünmü etiketlememiş beni.
hadi iyisin Senin manitan bana olan ilgini kıskanmış, planın işe yaramış
Artık aramız iyi olduğu için hediye vereyim bari
evet, hani başka konuda Ayşen savaş diye bağiriyordu diyordunya trt de Ayşenin dizisinde ve Ertuğruldaki Noyan'ın kızını canlandırıyordu @EFE UYSALhediyen harika burdaki ufak kız sonra herhangi bir dizide oynadımı acaba ?
evet, hani başka konuda Ayşen savaş diye bağiriyordu diyordunya trt de Ayşenin dizisinde ve Ertuğruldaki Noyan'ın kızını canlandırıyordu @EFE UYSAL
dizinin adida küçük hanımefendiydi
Noyan seni liğme liğme doğrayacakkızın noyanla en ufak bağlantısı varsa takip etmediğim için mutluyum şimdi
ufak kızı noyanla tanıştırıp geleceğini karartmışlar resmenNoyan seni liğme liğme doğrayacak
Noyan abisinin izinden gidecekufak kızı noyanla tanıştırıp geleceğini karartmışlar resmen
noyan gibi kazma abilerini dikkate alacağına kapalıçarşı dizisindeki nejat işler ve olgun şimşek gibi kaliteli abilerini örnek alsın kızın yıldızı hiç sönmezNoyan abisinin izinden gidecek
harika ya gece gece bundan daha güzel hediye olamazdı ama kız çok giyinik
Onlar kim Noyan bin basarnoyan gibi kazma abilerini dikkate alacağına kapalıçarşı dizisindeki nejat işler ve olgun şimşek gibi kaliteli abilerini örnek alsın kızın yıldızı hiç sönmez
diziyi izlemiyorum ama duyduğuma göre noyanı sonunda fare ilacıyla falan zehirliyorlarmış öyle öteki dünyaya postalıyorlardı hakettiği şekildeOnlar kim Noyan bin basar
Nice yıllara, 5. yılın kutlu olsun.
isim olarak çıkaramasamda hepside muhteşem hediyelerDirek fasla geçelim biz.
sen kendi arşivini kaplayan parlakları sağa sola gönderip harcama bunları kendin kullan bence ama yinede üstünde biraz uğraşılsa bunlarda uygun hale getirilebilirBu avatarla çok tatlıydı cidden ne yap et bul bunu. @destere
Herkes güzel hanım resimleri paylaşmış ben sana bey resmi paylaşacağım. Nice yıllara.
hhahaha aa evet bende 22 yasında gelmiştim foruma genç bir kız olarak şimdi orta yaş dönemine girdik bu forumda yaşlanıyoruz çürüyüp gitmeyiz inş ayoll
süprizimi beğenmişsin gördüğüme göre @destere
@mrt-06 hediyeni kıskandım ayoll @destere kıymetini bilsin
bu fotonun küçük boyutu elimde var büyüttüm ama kalitesi bozuldu araştırıyorum görüntü kalitesi bozmadan büyüten program bulursak avatarı kurtarırız atacan
teşekürler harbiden hiç farkına varmadan zamanı tüketiyoruz oysa 15 yaşlarındayken hiç geçmiyordu hatırlıyorumda bir an önce 18 olayım diye bayağı çırpınmıştım sonra 18 olduk baktık bu iş yaşla alakalı değilmiş? eline bir şey geçmedikten sonra yaşı tamamlamışsın ne önemi varki ?Vay be @destere zaman su gibi akıp geçiyor. Nice yıllara
yılın en anlaşılmaz dizisini anlaşılır kılan, kaliteli hale getiren büyük insan dolores.. önünde saygıyla eğiliyoruz hediye beni aşsada seve seve kabul ediyorum böylesi bir hediyeyi geri çevirmek mümkün değil
isim olarak çıkaramasamda hepside muhteşem hediyeler
sen kendi arşivini kaplayan parlakları sağa sola gönderip harcama bunları kendin kullan bence ama yinede üstünde biraz uğraşılsa bunlarda uygun hale getirilebilir
hediyelerin muhteşem unutulduğumu hissettiğim an imdadıma yetişiyorsun yine kalbimi fethediyorsun ama kuma sayısını beşe çıkarmaktaki ısrarım devam ediyor ondan vazgeçmiş değilim
hhahaha aa saçmalama cnm sen 5-6 ay ara verince bile unutmuyoruz biz seniyılın en anlaşılmaz dizisini anlaşılır kılan, kaliteli hale getiren büyük insan dolores.. önünde saygıyla eğiliyoruz hediye beni aşsada seve seve kabul ediyorum böylesi bir hediyeyi geri çevirmek mümkün değil
isim olarak çıkaramasamda hepside muhteşem hediyeler
sen kendi arşivini kaplayan parlakları sağa sola gönderip harcama bunları kendin kullan bence ama yinede üstünde biraz uğraşılsa bunlarda uygun hale getirilebilir
hediyelerin muhteşem unutulduğumu hissettiğim an imdadıma yetişiyorsun yine kalbimi fethediyorsun ama kuma sayısını beşe çıkarmaktaki ısrarım devam ediyor ondan vazgeçmiş değilim
böyle bir günün hatrına artık survivordaki puanlamamda bana biraz esneklik tanırsın artık hogatha 8-2 şeklinde puan vermem lazım sen beni kırarsan kötüler için düğün bayram olur eminim kırmazsın benihhahaha aa saçmalama cnm sen 5-6 ay ara verince bile unutmuyoruz biz seni
Yalnız kutlama konularında bir eksiklik hissediyormusun 60 bin konun sonra 5.yıl konunda birisi eksik @Harunnn60 neden kutlamıyorki seni cnm
Gigi Hadid ve Megan Fox.