destere'in Forumda 5.Yılı !

Tebrikler @destere keşke foruma hiç gelmemiş olsaydın da 5.yılını kutlamasaydık, umarım 6.yılını kutlamayız. :)

Sana çok güzel hediyeler hazırlamıştım aslında ama oklava korkusundan veremiyorum, yoksa sana hediyelerin en güzellerini vereceğimden hiçbir kuşkun olmasın. :)
hediyeler giyinik değilse özeldende gönderebilirsin yani yeterki gönder bahanelere sığınmak sana yakışmamış :) hem türbüşonun yarı finale çıkmasında onca emeğimiz oldu en azından onun hatrına güzel bir hediye yollaman lazımdı :)

hediyen spoilerin içinde
birazdan ayrıntılı şekilde bakıcam arka sokaklar değildir umarım :)

hediyeler giyinik değilse özeldende gönderebilirsin yani yeterki gönder bahanelere sığınmak sana yakışmamış :) hem türbüşonun yarı finale çıkmasında onca emeğimiz oldu en azından onun hatrına güzel bir hediye yollaman lazımdı :)

birazdan ayrıntılı şekilde bakıcam arka sokaklar değildir umarım :)
Arka sokaklar çünkü içinde vodafone arena patlaması var işte Halkın Polisini iyi anlarsın diye

Bizim hediyelerimizin nesi var kız :A Edep timsali bir hediye verdim işte daha ne vereyim :A Alın teri kurumamış bir sıva emekçisi ablamızın nesini beğenmedin :A
o emekçinin terini ben kurularım merak etmeyin üşütmez kız :)

Arka sokaklar çünkü içinde vodafone arena patlaması var işte Halkın Polisini iyi anlarsın diye
yine foku yedik desene :)

@destere tebrikler batırdın yine ortalığı :)) neyse snaa blake lively ve ryan reynolds çiftini hediye ediyorum artık hangisine şapıp kullanırsın bilemem, değişik fantezilerin var zira:))
Ekli dosyayı görüntüle 53512

çokta gözümüz yok blake lively i alayım diğeri sende kalsın:) senide düşünmek lazım tüm kıymet verdiğin şeyleri dağıtırsan böyle sana bişey kalmaz :))

neden düzenliyerek yolluyorum hediyeni
@destere

arka sokaklar fragmanı kadar güzel bir hediyeyi geri çevirmek mümkün değil teşekürler pompy :)

çokta gözümüz yok blake lively i alayım diğeri sende kalsın:) senide düşünmek lazım tüm kıymet verdiğin şeyleri dağıtırsan böyle sana bişey kalmaz :))

arka sokaklar fragmanı kadar güzel bir hediyeyi geri çevirmek mümkün değil teşekürler pompy :)
patlama olayı tanıdık geldimi

Tebrikler sana hediyem sıvacı Noyan çok seversin :A
images.jpg

X9pqm6.jpg

-AÇIKLAMA-
2012 yılında üye olan @destere'yi ilk 2 yılı hariç son 3 yıldır tanıyorum çünkü 3 yıldır sapığım olarak dolaşıyor çocuk forumda :A gerçi o benim sempatik sapığım foruma her yaz verdiği 6 aylık ara sayesinde forum için olmazsa olmaz olduğunu hatırlıyoruz sürekli :A

-DÜŞÜNCELERİM-
Bir ara forumun en çok takip edileni seçilmişti ama gerçekten forumun marka isimlerinden , ben eğlenceli kimliiğimle tanınan birisiyim oyüzden benim kadar eğlenceli yada cinsmi desem :A destere beni çok eğlendiriyor sanki bir dizi kahramanı gibi bazen gerçek olamayacak kadar gerçek dışı dizi dünyasından fırlamış gibi ayoll bukadar övgü yeter yoksa yine 3 yıl daha peşimi bırakmaz iyiki foruma gelmişsin ayoll :A

-HEDİYEM-
Buda hediyen fok balığından önceki avatarın @mrt-06 ile birlikte sana çok yakıştırıyorduk avatar değiştirince sende kaybetmiştin resmi ufak bir boyutunu bulup forumda, büyüttüm görüntüsü bozulmadan ancak bukadar oluyor :A
qjnP8B.jpg
Bu avatarla çok tatlıydı cidden ne yap et bul bunu. :X @destere

Herkes güzel hanım resimleri paylaşmış ben sana bey resmi paylaşacağım. :A Nice yıllara. :D

J2-jared-padalecki-and-jensen-ackles-35166269-500-245.gif

herzamanki gibi muhteşemsin hogatha sende olmazsan kmsenin bizi hatırlayacağı yok zaten :) dediğin gibi ergenlik dönemimizde düştük foruma onca zaman geçti deselerki şu ana kadar değişen nedir senin açından? değişen bişey yok hala ergeniz ve hala kuma sayısını beşe tamamlayamadık :) çalışmalarımız devam ediyor ama :)

hakkımdaki düşüncelerinde muhteşem herzamanki gibi.... sevildiğimizi bildiğimiz için seviyoruz demekki boşuna peşinden dolaşmıyorum yani :)

hediyemde çok güzel o resmi ben bulamadım hiçbiryerde bir olduki silmiştim ondan sonra tüm araştırmalarıma rağmen o tıfıl çocuklara rastlayamadım :)
Bu avatarla çok tatlıydı cidden ne yap et bul bunu. :X @destere

Herkes güzel hanım resimleri paylaşmış ben sana bey resmi paylaşacağım. :A Nice yıllara. :D

J2-jared-padalecki-and-jensen-ackles-35166269-500-245.gif
hhahaha aa evet bende 22 yasında gelmiştim foruma genç bir kız olarak şimdi orta yaş dönemine girdik bu forumda yaşlanıyoruz çürüyüp gitmeyiz inş ayoll :A :A :A

süprizimi beğenmişsin gördüğüme göre @destere :A

@mrt-06 hediyeni kıskandım ayoll @destere kıymetini bilsin :(

bu fotonun küçük boyutu elimde var büyüttüm ama kalitesi bozuldu araştırıyorum görüntü kalitesi bozmadan büyüten program bulursak avatarı kurtarırız atacan :A

hhahaha aa evet bende 22 yasında gelmiştim foruma genç bir kız olarak şimdi orta yaş dönemine girdik bu forumda yaşlanıyoruz çürüyüp gitmeyiz inş ayoll :A :A :A

süprizimi beğenmişsin gördüğüme göre @destere :A

@mrt-06 hediyeni kıskandım ayoll @destere kıymetini bilsin :(

bu fotonun küçük boyutu elimde var büyüttüm ama kalitesi bozuldu araştırıyorum görüntü kalitesi bozmadan büyüten program bulursak avatarı kurtarırız atacan :A
destere seviyordu bu oğlanları @xemrexxx ile paylaşsınlar. :A