destere 60.000'ler Kulübünde !

hahaha ayy şuna bak @destere efendi hiçbirşey hissetmeyerek yoluna devam ediyor ayoll sinekmi ısırıyor acaba diye düşünüyor kesin

Ben zaten hediye kazanına düştüm demi.
Benim dışımda herkese hediye veriyon.

teşekürler hogatha
ama çok geç kalmışsın ben geçen bıldır 60 bine girmiştim aradan çok zaman geçmişti
gecikmelide olsa aklına gelmişim yinede sağol varol allah seni bana nasip eder inşallah

bunlar yemeyemi çalışıyor tecavüz etmeyemi çalışıyor pek bell değil ama hipo bensem ikinci şık doğrudur umarım
çünkü zıplayanlar dişi sanırım

teşekürler hogatha
ama çok geç kalmışsın ben geçen bıldır 60 bine girmiştim aradan çok zaman geçmişti
gecikmelide olsa aklına gelmişim yinede sağol varol allah seni bana nasip eder inşallah
hhahahah aa evet 1 yıl oldu değilmi
.A

Yakında sana çok daha büyük bir süprizim olucak beklemeye devam et ayoll

Ben zaten hediye kazanına düştüm demi.
Benim dışımda herkese hediye veriyon.
Sana kıymetli telkinlerimden, taktiklerimden verdim özelden daha ne vereyim
O kadar gazı bana verseler düz duvara tırmanırım

barbarayı yerinden hoplatıp oynatan gizli özne benimdir umarım
)

çok mantıklı aslında 3 yıldır buradayım ilk defa bilinmeyen sayfa görüyorum sdece adminlerin girebildiği bir yer olmalı bencede 😱😱😱

bilinmeyen sayfayı @Doğu ile @MEnes e sorman lazım
bir iftira attılar kendileri köşelerinde sakince otururken ben iftirayı temizlemeye çalışıyorum lanet olsun sıvacı kardeşlerime
)

benim konularda bunlari yazmistin iade ediyorum 😉 3000li konuda :
"Kutlarim"
ve 5000li konuda:
"çatlasanda kutlamıycam seni .. "
iaedemi yaptım

hadi benimki fazla olsun:
tebrikler

o zamanlar aramız kötüydü o yüzden öyle yazmıştım şimdi sen bunları niye hatırlattınki ?
yaptığım güzel şeyler hiç aklına gelmedi tabi yemedin içmedin gidip kötüleri biriktirdin bir yerden patlatayım diye şimdi rahatladınmı isveç ördeği
)

aaaa bu arada teşekürler kutlaman için

bilinmeyen sayfayı @Doğu ile @MEnes e sorman lazım
bir iftira attılar kendileri köşelerinde sakince otururken ben iftirayı temizlemeye çalışıyorum lanet olsun sıvacı kardeşlerime
)
İftira en korktuğum günahtır
Odadaki belgeler ifşa olursa ben direk Ürdün'e topuklarım orada suçlu iadesi yokmuş

Bununla idare et fazla açılma
Her an oklava yiyebiliriz bir yerlerden

bende yanlış olmaz bilirsin yani bir kere saat ve mevsim açılmaya müsait değil
iki dakika dışarı çıktım yarım saattir o donan tarafımı eski haline döndürmeye çalışıyorum